Anasayfa > Oyun Haberleri > The Inner Friend Playstation 4 İçin Geliyor

The Inner Friend Playstation 4 İçin Geliyor

The Inner Friend adlı psikolojik korku oyunu Playstation 4 için geliyor. Detaylar haberimizde.

Psikologların meşhur bir lafı vardır. “Hadi biraz geçmişinize inelim.” “Çocukluğunuzdaki korkularınıza inelim.” derler. İşte bu oyun tam olarak da bunu yapıyor. Kötü bir çocukluk geçiren birinin çocukluğuna iniyoruz. Korkularını, yaşadığı kötü anılarına bakıyoruz. Oyuncu çocukluk korkularıyla yüzleşecek. Zihninizin karanlık köşelerine hazır olmanızı istiyor oyun. Oldukça güzel atmosferi ve içerdiği gerilim, korku ögeleriyle beraber Playmind tarafından geliştirilen The Inner Friend bugün Playstation 4 için bugün çıkışını yaptı. Oyun özellikle görselliğiyle gözleri üzerine çekiyor. Oyun birçok kez ödül aldı. GDC Play, Tokyo Game Show, E3 Mix gibi büyük organizasyonlar tarafından yılın oyunu gibi ödülleri aldı. Henüz oyunun Playstation için Türkiye fiyatı belli değil. Fakat oyunu Steam üzerinden 25 TL’ye satın alabilirsiniz. Oyunun mağaza sayfası için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Oyunun sistem gereksinimleri de gayet uygun “Sistem dostu” diyebileceğimiz bir türden.

The Inner Friend

Siz de oyun hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar. Esen kalınız.

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir