Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Multiplayer Modu İçin Heyecanlandıran İş İlanı

The Last of Us Multiplayer Modu İçin Heyecanlandıran İş İlanı

Naughty Dog tarafından yayınlanan bir iş ilanı oyuncuları The Last of Us multiplayer modu için heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.

Serinin ikinci oyunu ile geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan The Last of Us Part 2 ile oyun dünyasında eşine az rastlanacak tartışmalar ve fikir ayrılıkları yaratmıştı. Bir kısım oyuncu tarafından yerden yere vurulan oyun bir güruh tarafından ise övgüler ile karşılanmış ve yapım yüzlerce ödüle layık görülmüştü. Tartışmalı oyun şimdi de farklı bir şekilde oyuncuların gündeminde. Serinin geliştirici stüdyosu Naughty Dog tarafından yayınlanan bir iş ilanı The Last of Us multiplayer moduna işaret ediyor olabilir. Belirtilmeyen bir proje için ekonomi tasarımcısı aranıldığını belirten ilan teorileri de beraberinde getirmiş vaziyette.

The Last of Us multiplayer

Multiplayer oyunlar için oldukça önemli olan oyun içi ekonomi bir oyunun sürekliliğini ve dengesini sağlaması için de çok önemli bir unsur. Böylesine kilit bir rol için verilmiş olan iş ilanı da firmanın büyük bir şeyler peşinde olduğunun büyük bir kanıtı. İş ilanında ayrıca aranan niteliklerdeki kişinin canlı bir operasyonu yöneteceğinden de bahsediliyor. Bu da multiplayer modu için ihtimalleri güçlendiren ayrıntılardan biri. Bir oyunun raf ömrünü uzatmanın ve oyuncuları elde tutmanın yanı sıra sürekli bir gelir akışı sağlaması ile firmalar için de oldukça karlı olan multiplayer oyunların giderek her oyuna entegre olmasından The Last of Us da nasibini alacak mı hep birlikte göreceğiz. Geçmişte yapılan bazı sızıntılar Factions adlı The Last of Us evreninde geçen çok oyunculu bir oyunu açığa çıkarmış olsa da elimizde konuya ilişkin net bir bilgi bulunmuyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir