Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Part 2 BAFTA Töreninde Rekor Adaylığa Sahip

The Last of Us Part 2 BAFTA Töreninde Rekor Adaylığa Sahip

Çıkışından bu yana tartışmaları da beraberinde getiren The Last of Us Part 2 BAFTA ödülleri için tam 13 kategoride aday gösterildi. Detaylar haberimizde. 

Oyun dünyasının en iyilerinin belirlendiği BAFTA ödülleri için nefesler tutulmuş durumda. Toplamda 18 kategoride ödüllerin dağıtılacağı ödül törenine ise The Last of Us Part 2 damga vurmuş vaziyette. Naughty Dog tarafından geliştirilen ve senenin en tartışmalı oyunlarından olan The Last of Us Part 2 En İyi Oyun kategorisi de dahil olmak üzere 13 dalda adaylığa sahip. Çıkışı ile birlikte oyuncuları adeta ikiye bölmüş olan oyun buna karşın pek çok farklı etkinlikten çok sayıda ödül ile dönmeyi de başarmış vaziyette. The Last of Us Part 2 için tahminler BAFTA töreninden de en çok ödülle ayrılan oyun olacağı yönünde.

The Last of Us Part 2 BAFTA

Ödül töreninin en dikkat çekici oyunu The Last of Us Part 2 olsa da son yılların en çok dikkat çeken bağımsız yapımlarından olan Hades de 8 dalda adaylık ile büyük bir başarıya imza atmış vaziyette. Supergiant Games‘in ellerinden çıkan rogue-lite türündeki oyun da tıpkı The Last of Us Part 2 gibi En İyi Oyun kategorisinde ödüle aday. Kategorinin diğer adayları ise Ghost of Tsushima, Half-Life Alyx, Animal Crossing: New Horizons ve Spider-Man: Miles Morales. Oyun dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen BAFTA ödül töreni 25 Mart tarihinde gerçekleştirilecek çevrimiçi bir etkinlik ile karşımızda olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir