Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Part 2 İçin Yeni Fragman Geliyor

The Last of Us Part 2 İçin Yeni Fragman Geliyor

The Last of Us Part 2 için yeni bir fragman geliyor. Detaylar haberimizde.

Naughty Dog, resmi Twitter hesabından bir video paylaştı. Videoda Joel ve Ellie’nin seslerini duyuyoruz. Ardından da The Last of Us Part 2 için yayınlanacak yeni fragmanın yayınlanma tarihini yani 6 Mayıs 2020 yazısını görüyoruz. Bildiğiniz üzere oyunun oyun içi görüntüleri sızdırıldı. Bu sızdırmaların Sony Interactive Entertainment veya Naughty Dog çalışanlarından gelmediğini daha önceden belirtmiştik. Hem oyunun ertelenmesinden hem de bu sızdırılma olaylarından ötürü bir fragman daha yayınlayacaklarını düşünüyoruz. Sosyal medyada gezerken dikkatli olun. Özellikle Playstation veya Naughty Dog’un sosyal medya hesaplarının yorumlar kısmına, oyunlarla ilgili herhangi bir sayfanın yorumlarına, hatta DM kutularına bile dikkat etmemiz gerektiğini belirtiyorlar oyuncular.

Zaten hikaye kısmına az çok aşina olduğumuz The Last of Us Part 2’nin bir de sağda solda sızıntıları ortaya çıkınca, oyuncuların göreceği (Varsa yeni oynanış mekaniklerinin dışında) neredeyse hiçbir şey kalmadı. Hatta çoğu oyuncu işi şakaya alarak “Acaba oyunun son sahnesini mi gösterecekler?” gibisinden şakalar yapmaya başladılar bile. Sizi de tekrardan uyaralım. Eğer oyunu merak ediyorsanız, oynayacaksanız oyun sayfalarında gezerken çok dikkatli olun.

The Last of Us Part 2

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir