Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Part II Çıkışı, Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi!

The Last of Us Part II Çıkışı, Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi!

2016’da duyurulup bu senenin mayıs ayında çıkışı planlanan The Last of Us Part II için çıkış tarihi, süresiz bir şekilde ertelendi.

Naughty Dog tarafından geliştirilen, PlayStation’a özel hayatta kalma oyunu The Last of Us’ın devamı niteliğindeki oyunkötü bir haberle bekleyenlerini üzdü. Bu mayıs ayında çıkışını yapması planlanan oyunun çıkış tarihi süresiz olarak ertelendi. Oyunun yapımcısı Naughty Dog, haberi resmî sitede paylaştıkları bir yazıyla oyunculara duyurdu.

Oyunun geliştiricisi, yaptığı açıklamada bu haberin sadece oyuncuları değil aynı zamanda kendilerini de üzdüğünü belirtti. Açıklamada oyunun geliştirmesinin neredeyse tamamen bittiği, son hataların düzeltildiği de söylendi.

Oyunun geliştirmesi tamamlansa bile statükonun getirdiği lojistik problemlerden dolayı The Last of Us Part II her yere aynı anda ulaşamayacağı için oyunun çıkış tarihinin süresiz olarak ertelendiği bekleyenlere bildirildi.

Oyunun ertelenmesiyle ilgili yeni bilgiler geldikçe geliştiriciler oyuncuları güncel tutmaya devam edecek. Naughty Dog tarafından yapılan açıklamanın tamamına buradan erişebilirsiniz.

The Last of Us, PlayStation’a özel olmasına rağmen Mart ayında açıklanan verilere göre dünya çapında 20 milyon satışın üzerine ulaşmış bir yapımdı. Yeni oyundan da bu büyüklükte bir başarı beklenmekte.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir