Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Part II ve Ghost of Tsushima Çıkış Tarihleri Belli Oldu

The Last of Us Part II ve Ghost of Tsushima Çıkış Tarihleri Belli Oldu

PlayStation’da yayınlanan bir blogda yeni PS özel oyunlar The Last of Us Part II ve Ghost of Tsushima için çıkış tarihleri açıklandı. Oyunlar yazın geliyor.

Sony, paylaştığı blogda yeni PS özel oyunlarının çıkış tarihiyle ilgili bilgi verdi. Sony ekiplerinin dünyanın içinde bulunduğu durumdan dolayı çalışma şartlarının değişmesine uyum sağladığı belirtilen yazıda yeni oyunların PS4’e geliş tarihini öğrenmek isteyen oyuncular bilgilendirildi. The Last of Us Part II ve Ghost of Tsushima için çıkış tarihleri sırasıyla 19 Haziran ve 17 Temmuz olarak açıklandı. Resmi açıklama, Sony’nin PS Blog üzerinden paylaştığı bir yazıdan yapıldı.

the last of us part ii

Oyunların çıkış tarihlerinin, küresel lojistik zincirinin biraz daha rahatlamasıyla birlikte duyurulduğu belirtildi. The Last of Us Part II için çıkış tarihi 19 Haziran iken Ghost of Tsushima için 17 Temmuz olarak açıklandı.

The Last of Us Part II için ilk çıkış tarihi 29 Mayıs 2020 olarak açıklanmıştı. Ayın başında dünyanın durumundan dolayı belirsiz bir tarihe ertelendiği duyurulan oyunun çıkış tarihi sonunda 19 Haziran olarak duyuruldu.

Ghost of Tsushima için de çıkış tarihinin 26 Haziran 2020 olması bekleniyordu. Fakat 1270’lerde geçecek olan bu oyunun çıkış tarihinin 17 Temmuz’a ertelendiği doğrulandı.

Koronavirüsün dünyadaki etkisinin yavaşça azalmasıyla birlikte oyun sektörünün dışında birçok endüstride rahatlamalar, güzel haberler görebiliriz. Durumu tamamen kontrol altına almadan gevşememek lazım tabii, tedbirlerimizi almaya devam edelim.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir