Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Part II İçin Yeni Fragman Yayınlandı

The Last of Us Part II İçin Yeni Fragman Yayınlandı

The Last of Us Part II için bugün itibariyle yeni bir fragman yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Korona virüs yüzünden ertelendi, ardından oyun içi bilgileri sızdırıldı. En sonunda da The Last of Us Part II’nin yeni bir fragmanı yayınlandı. Tekrardan ve tekrardan siz oyuncuları uyaralım. Sony veya Naughty Dog’un resmi sosyal medya hesaplarının yorumlarına hatta DM kutularına bile dikkat etmenizi tavsiye ederiz. 19 Haziran 2020 tarihinde çıkması beklenen oyunun fragmanına şöyle bir göz atacak olursak eğer:

Fragmanın başında bizi ilk oyundan görüntüler karşılıyor. Büyük ihtimalle oyunda sık sık geçmişe ait flashbackler yaşayacağız. Daha sonradan günümüze dönüyoruz. Joel ve Ellie tekrardan yolculuğa çıkıyor. Türkçe dublajlı oyunumuzun fragmanında enfektelerden çok oyundaki çeteleri görüyoruz. Ellie sürekli bir grupla çatışıyor ve yolculuk esnasında yeni insanlarla tanışıyor. Bazı sahnelerde ilk oyundan tanıdığımız yüzleri de görüyoruz. İlk oyuna kıyasla oldukça fazla aksiyon sekansları içeriyor. Özellikle kamyon arkasında başka bir hareket eden araçlara ateş etme olayı akıllara hemen Uncharted markasını getiriyor. Patlamalar, intihar etmiş insanlar, intikam alevi, tehditler, tuzaklar derken izlerken oyuncuların kanını dondurmayı başarıyor fragman. Videonun sonunda ise Ellie’nin kanlar içinde ağladığını ardından da bir kadını öldürdüğünü görüyoruz. Tahminimizce The Last of Us Part II bolca dram ve psikolojik korku sahneleri içerecek. Oyunu satın almak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir