Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Part II Lansman Fragmanı Yayınlandı

The Last of Us Part II Lansman Fragmanı Yayınlandı

PlayStation resmi Youtube kanalında 9 gün sonra çıkacak olan The Last of Us Part II için bir lansman fragmanı yayınlandı. Yiğit Aydoğan’ın haberi sizlerle.

PlayStation özel oyunları arasında en sevilen oyunlardan olan The Last of Us’ın en yeni oyunu olan Part II için son 8 güne girildi. The Last of Us Part II lansman fragmanı PlayStation tarafından paylaşıldı, sinematikler eşliğinde Ellie’nin “Her birini bulacağım ve öldüreceğim” dediğini duyuyoruz. Sinematiklerin ardından ise oyunun ön siparişe açıldığına ve çıkış tarihine yer verilmiş. The Last of Us: Part II daha öncesinde reklamlarında kullandığı müzik ile ilgili bazı tartışmalar yızınden gündeme gelmişti. Reklamlarda kullanılmış olan müziğin daha önce kaydedilmiş farklı bir uyarlamadan ilham alınarak yapıldığı ancak bu uyarlamaya imza atan sanatçının ismine yer verilmediği haberleri üzerine oyunun yapımcısı Naughty Dog, sanatçıdan özür dilemişti.

Müziğin orijinal halini seslendiren sanatçı Lotte Kestner, bu haber üzerine “Neil Druckman ve Naughty Dog, oyununuzun son iki fragmanında kullandığınız True Faith adlı şarkının uyarlamasının 10 yıl önce benim seslendirdiğim versiyon olduğunun farkında mısınız? Kullandığınız bu versiyonda esas şarkıda yer almayan ve benim tarafımdan yazılmış kısımlar da bulunuyor. Bu kalbimi kırdı.” Sanatçının bu açıklaması üzerine ise Neil Druckman ”Ellie’nin True Faith için düzenlediğimiz yorumu Lotte Kestner’ın cover versiyonundan ilham alındı. Yaşanan bir yanlışlık sonucu olması gerektiği şekliyle kendisinden bahsedilemedi. En içten özürlerimizi sunuyoruz ve durumun en kısa sürede düzeltileceğini belirtiyoruz. Umarız Kestner hak ettiği bu özrümüzü kabul eder.” açıklamasını yapıp sanatçıdan özür dilemişti.

Druckman‘dan gelen bu özrün ardından Lotte Kestner “Parçanın bu yorumu inanılmaz bir projede kullanıldığı için gurur duyuyorum. Neil, Naughty Dog ve Sony‘deki herkese teşekkür ederim” açıklamasını yapmış ve olayı tatlıya bağlamıştı.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir