Anasayfa > Sanat Haberleri > Sony’den Spider Verse 2 Paylaşımı

Sony’den Spider Verse 2 Paylaşımı

Spider-Man için yayın ve telif hakları tartışıladursun. Sony yeni bir Twitter paylaşımıyla gündeme oturdu. Konumuz evrenin yeni içeriği Spider Verse!

Sony gün içerisinde yaptığı paylaşım ile Spider-Man fanatiklerini sevindirecek bir hamle yaptı. Yaptığı paylaşımda güzel bir çizim ve paylaşım açıklamasında ise tarih yer alıyor. Sony’nin gösterdiği tarih ise 2022 7 Ekim.

Muhtemelen Marvel cephesinde yaşananlar, Sony çalışanlarını hızlı aksiyon almaya mecbur etti. Umarız acele kararın etkisi bu içeriğe etki etmez. Yine de filmin çıkmasına henüz 2 yıldan uzun bir süre olduğunu unutmamak lazım.

Şu an için öğrendiğimiz kadarıyla ise söyleyebiliriz ki Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 filmi, 2022 yılının ekim ayında vizyona çıkıp izleyicilerin beğenisine sunulacak. Umarız iki firma arasındaki bu gergin ortam bir an önce biz filmseverlerin yararına bir şekilde çözülür de hepimiz rahatlarız.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir