Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last of Us Part II, Tekrardan Playstation Store’a Eklendi

The Last of Us Part II, Tekrardan Playstation Store’a Eklendi

The Last of Us Part II, tekrardan Playstation Store için geldi. Detaylar haberimizde.

Bildiğiniz üzere Last of Us Part II , korona yüzünden ertelenmişti. Ertelendiği için de Playstation Store üzerinden kaldırılmıştı fakat ön sipariş yapan oyuncular olaydan etkilenmemişlerdi. Hala kütüphanelerinde bulunuyordu oyun. The Last of Us Part II ertelenen tarihi Ghost of Tsushima ile birlikte belirlendikten sonra ise oyun tekrardan Playstation Store üzerinde yerini aldı. Oyunun standart sürümü ön siparişte 429 TL, oyunun dijital deluxe sürümü ise 489 TL olarak belirlendi. Günden güne hakkında çok konuşulan Naughty Dog önderliğinde geliştirilen oyun, bugünlerde oyun hakkında büyük bilgiler sızıldığı için tekrardan en çok konuşulan oyun oldu. Büyük spoilerlardan kaçınmak istiyorsanız eğer internette gezerken dikkat etmenizi öneririz. Özellikle Playstation ve Naughty Dog’un sosyal medya hesaplarının altında spoiler yemenizin ihtimali oldukça büyük. Oyunun Playstation Store sayfasına gitmek için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

The Last of Us Part II

Siz de oyun hakkında düşüncelerinizi ve beklentilerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar diliyoruz. Esen kalınız.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir