Anasayfa > Oyun Haberleri > The Lord of the Rings: Gollum Oyunundan Yeni Görüntüler

The Lord of the Rings: Gollum Oyunundan Yeni Görüntüler

Lord of the Rings: Gollum oyunundan yeni görüntüler geldi. Mart ayında oynanış fragmanı gelen oyun iyice kendini toparlamış gibi duruyor.

Dünya bir yana, Gollum bir yana. Yüzüklerin Efendisi serisinin haşin kuyumcusu Gollum, Daedalic Entertainment‘la kendine ait bir oyuna kavuşacak. Oyun pandemi nedeniyle sekteye uğramış ancak Mart ayında bir oynanış videosu ile oyunseverlerin karşısına çıkmıştı.

The Lord of the Rings: Gollum Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Yeni Gollum oyununda, sevilen karakterin hapsedildiği Barad-dur’dan kaçışını konu ediyor. Bu anlamda uzun süredir hasretini çektiğimiz mekanik aksiyon-macera türünün güzel bir oyunuyla karşı karşıya olduğumuz anlaşılmıştı. Bu resmi oynanış videosundan sonra oyunun akıbeti özellikle kitap ve film serisinin sevenleri için  merak konusu olmuştu. Bekleyiş aylar sonra bitti. Daedalic Entertainment’ın yapımcısı Harald Riegler Nacon isimli Yotube kanalı üzerinden yaptığı bir videoyla oyundaki gelişmeleri ve yeni görüntüleri anlattı.

Yeni videoda Gollum’un kıymetlisini bulmak için marifetlerini sergilerken izliyoruz. Gollum amacına ulaşmak için Mordor’un ateş çemberlerinden, Doom Dağı’nın tehlikeli yollarından, ork ordularının arasından ve daha bir çok tehlikeden geçiyor. Tüm bu elementlerin görsel olarak oyuna son derece estetik şekilde eklenmesi de keyfimizi baya yerine getirdi.

Oyunun çıkış tarihi, Steam sayfası üzerinden, “doğru zamana kadar pusuya yattı” şeklinde belirtiliyor. Ancak Steam üzerinden oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz. Oyunun sistem gereksinimleri de henüz açıklanmadı. Geliştirici Steam sayfasında da oyunun hala geliştirilme sürecinde olduğunu vurguluyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir