Anasayfa > Oyun Haberleri > The Medium 10 Aralık’ta Çıkış Yapacak!

The Medium 10 Aralık’ta Çıkış Yapacak!

The Bloober Team’in geliştiriciliğini ve yayımcılığını yaptığı psikolojik korku oyunu The Medium, bu yılın sonunda çıkış yapacak.

the medium

Alışılmışın dışında bir konseptle gelen psikolojik korku oyunu The Medium, bu yılın sonunda 10 Aralık tarihinde oynanabilir olacak. Oyun Xbox Series X/S ve Xbox One X’in yanı sıra bilgisayarlara da çıkacak. Oyunu konsolda deneyim etmek isteyenlerin The Medium’u Microsoft Store’dan temin etmesi gerekecek. Oyunun Microsoft Store fiyatı 141,25 lira olsa da yapılan %10’luk fiyat indirimi sayesinde oyunu 127,12 liraya edinebilirsiniz.

Bilgisayar tarafındaysa oyunu Steam üzerinden %10 indirimle 69,30 liraya alabilirsiniz. Ayrıca oyunun çıktığı günden itibaren Xbox Game Pass’e geleceğini de belirtelim. Bu sayede aylık 30 lira vererek The Medium’u istediğiniz şekilde deneyim edebileceksiniz.

the medium

Epic Store Gelecek Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! (15 Ekim – 22 Ekim)

The Medium’a yabancı olanlar için oyundan şöyle bir bahsedecek olursak söze The Medium’un 3. şahıs psikolojik bir korku oyunu olduğunu söylemekle başlayabiliriz. Oyunun en göze çarpan özelliği ise 2 farklı dünya arasında geçiş yapabiliyor olmamız. Oyunda gördüğümüz bütün yerlerin farklı bir boyutta 2. bir hali daha var. Bu evrenler arasında geçiş yapmak ve çevrenin de buna bağlı olarak değişmesi sayesinde The Medium, uzun süredir alıştığımız yürüme simülasyonlarından ve zombi partilerinden daha farklı bir deneyim sunmaya çalışacak. Hikaye odaklı ilerleyecek bu oyunun müziklerini de Akira Yamaoka ve Arkadiusz Reikowski besteleyecek. Daha önce birçok korku oyununun müziklerini bestelemiş ve eleştirmenlerce beğenilip Hollywood Music in Media Awards adayı bile olmuş bu kişilerin The Medium’da neler yapacağını her beraber göreceğiz.

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir