Anasayfa > Oyun Haberleri > The Medium PlayStation 5 İçin Listelendi

The Medium PlayStation 5 İçin Listelendi

Geçtiğimiz aylarda çıkış yapan korku oyunu The Medium PlayStation 5 konsolunda da oyuncularla buluşacak. Detaylar haberimizde.

İçinde bulunduğumuz yılın ocak ayı sonlarında oyuncularla buluşan ve daha önceki yapımları ile korku türündeki başarısını kanıtlamış olan Bloober Team‘in ellerinden çıkmış olan The Medium hem oyunculardan hem de eleştirmenlerden iyi yorumlar almayı başarmıştı. Bizleri doğaüstü güçlere sahip Marianne‘in maceralarına ortak ederek birbirinden ürkütücü mekan ve olayların tam ortasına bırakan The Medium yalnızca Xbox Series X/S ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirmişti. Ancak görünüşe göre bu durum daha fazla böyle devam etmeyecek. Görünüşe göre The Medium PlayStation 5 yolcusu.

The Medium İnceleme Dosyası – İki Dünya Arasında

Çıkışının üzerinden henüz birkaç ay geçmiş olan oyun The Entertainment Software Rating Board (ESRB) tarafından PlayStation 5 konsolu için de listelenmiş vaziyette. PC ve Xbox için çıkış yaptığı gün Xbox Game Pass servisi üzerinde de yerini almış olan The Medium‘un PlayStation 5 için çıkışını ne zaman gerçekleştireceği ise henüz açıklanmış değil. Konuya ilişkin olarak henüz ne geliştirici Bloober Team, ne de PlayStation kanadından gelen resmi bir açıklama bulunmuyor. Oyunun yayıncı koltuğunda oturan Koch Media ise 11 Haziran günü Summer Game Fest‘te bir canlı yayın gerçekleştirecek. Bu canlı yayın esnasında The Medium‘un PlayStation 5 sürecine de değinilmesi olası ancak bu konuya ilişkin olarak da net açıklamalar bulunmuyor ancak yapımın PlayStation 5 çıkışını çok da beklemek zorunda kalmayacağız gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir