Anasayfa > Oyun Haberleri > The Music Locker Adlı Yeni Gece Kulübü GTA Online’a Ekleniyor

The Music Locker Adlı Yeni Gece Kulübü GTA Online’a Ekleniyor

GTA Online’ın merakla beklenen yeni soygunu Cayo Perico Heist The Music Locker adlı gece kulübünü de oyuncuların beğenisine sunacak. Detaylar haberimizde.

Oyuncularına uçsuz bucaksız çılgın bir dünya vadeden GTA Online sunduğu özgürlük hissinin yanı sıra oyuna eklediği yeni içerikler ile de oyuncuların ilgisini üzerinde tutmayı başarıyor. 15 Aralık tarihinde başlayacak olan Cayo Perico Heist ile birlikte de oyuncular yine yepyeni içeriklere kavuşacaklar. Bu içeriklerden biri olacak olan The Music Locker gece kulübü de paylaşılan bir video ile oyunculara tanıtıldı.


Cayo Perico Heist ile birlikte oyuna eklenecek olan yeni gece kulübü konum olarak da oldukça iyi bir noktada yer alıyor. Diamond Casino‘nun altında yer alacak olan kulüpte Diamond Penthouse sahibi olan oyuncular kendi VIP alanlarına da sahip olacaklar. Buna ek olarak yeni kulüp ile birlikte yeni DJ’ler de oyuna ekleniyor. Moodyman, Palms Trax ve Keinemusik Cayo Perico Heist ile birlikte oyuna eklenecek olan DJ’ler. Tüm bunlara ek olarak GTA Online oyuncularını bu güncelleme ile birlikte bir de yeni radyo istasyonu bekliyor olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir