Anasayfa > Oyun Haberleri > The Outer Worlds 5 Haziran’da Nintendo Switch’e geliyor!

The Outer Worlds 5 Haziran’da Nintendo Switch’e geliyor!

Geçtiğimiz yıl çıkışını yaparak oyuncuların beğenisini toplayan The Outer Worlds için Nintendo Switch çıkış tarihi açıklandı. Detaylar haberimizde.

25 Ekim 2019 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını yapan The Outer Worlds özellikle RPG türünü seven oyuncuların yoğun ilgisini ve beğenisini toplamayı başarmıştı. 2019 yılında “Yılın Oyunu” ödüllerine de aday gösterilen başarılı yapım şimdi de Switch oyuncularıyla buluşmaya geliyor. Daha önceden 6 Mart olarak belirtilen çıkış tarihi Koronavirüs nedeniyle ertelenmişti. Bugün yapılan açıklamayla birlikte oyunun Nintendo Switch çıkış tarihi 5 Haziran 2020 olarak açıklandı.

the outer worlds nintendo switch

Aynı zamanda oyunun çıkışıyla ilgili birtakım diğer bilgiler de mevcut. Bu haber The Outer Worlds’e fiziksel olarak sahip olmak isteyen oyuncuları mutlu edecek. Yapılan açıklamaya göre oyunun perakende satışı fiziksel kart olarak da yapılacak. Aynı zamanda bu fiziksel versiyon 6 GB’a kadar çıkabilen ilk gün yamasını da içinde bulunduracak.

Bu yamayla birlikte ekstra yüksek çözünürlüklü doku paketine erişim imkanı bulurken aynı zamanda oyunculara daha iyi bir deneyim sunacak düzeltme ve oyun optimizasyonu da bu yamada olacak.

The Outer Worlds Nintendo Switch versiyonunu satış fiyatı da fiziksel ve dijital versiyon için aynı olan 59.99 € olacak.

Daha detaylı bilgilendirme için oyunun resmi sayfasını takip edebilirsiniz.

 

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir