Anasayfa > Oyun Haberleri > The Outer Worlds Bu Ay Sonunda Steam’e Geliyor

The Outer Worlds Bu Ay Sonunda Steam’e Geliyor

Obsidian Entertainment’ın geliştirdiği açık dünya rol yapma oyunu The Outer Worlds, çıkışından bir yıl sonra Steam’e geliyor.

The Outer Worlds Steam

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Unreal Engine 4 motorunu kullanan oyun, 2019 yılının en tatlı sürprizlerinden biriydi. Oyun 25 Ekim 2019‘da PC, Playstation 4 ve Xbox One‘a çıkış yapmıştı. Ayrıca oyun bilgisayar üzerinde Epic Games Store‘a özel çıkmıştı. Her ne kadar istediği popülariteye ulaşamasa da oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti. Metacritic üzerinden 82 alan oyun, geçtiğimiz Haziran ayında da Nintendo Switch‘e çıkış yapmıştı.

Geçtiğimiz ay oyunun ilk hikaye ek içeriği de yayınlanmıştı. Bu ek içerikte yeni silahlar, zırhlar ve özellikler oyuncuları bekliyor olacak. Ayrıca oyundaki karakter seviye sınırı 33‘e yükseltildi ve oyuna yeni yetenekler eklendi.

The Outer Worlds Obisidan

Epic Games Store ile münhasırlık anlaşması yapan diğer oyunlar gibi, The Outer Worlds de bir yıllık aranın ardından Steam üzerinden çıkış yapmaya hazırlanıyor. 23 Ekim 2020 tarihinde oyunu Steam platformunda görebileceğiz. Oyunun Steam fiyatı henüz belli olmasa da Epic Games Store’dan çok farklı olmayacaktır. Ayrıca oyun Xbox Game Pass‘te de bulunuyor.

Oyunun Steam mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir