Anasayfa > Oyun Haberleri > The Outer Worlds Nintendo Switch İçin Ön Siparişte

The Outer Worlds Nintendo Switch İçin Ön Siparişte

Obsidian Entertainment ve Private Division imzası taşıyan The Outer Worlds Nintendo Switch için ön siparişe açıldı. Detaylar haberimizde.

PC, PS4 ve Xbox One platformları için 2019 yılında çıkmış ve oyuncular tarafından büyük ilgi görmüş The Outer Worlds geçtiğimiz aylarda Nintendo Switch platformu için duyurulmuş ve çıkış tarihi açıklanmıştı. Süreç içinde ertelemeler yaşansa da Switch oyuncuları The Outer Worlds’ü  5 Haziran tarihinde Switch oyuncuları için oynayabilir olacak.

Bugün itibari ile ise The Outer Worlds’ün Nintendo Switch versiyonu ön siparişe açılmış durumda. Nintendo eShop üzerinden ön siparişe açılan başarılı RPG oyunu için ön sipariş fiyatı ise 59.99 $ olarak belirlenmiş.

Bunun yanında oyunun Nintendo Switch versiyonundan yeni ekran görüntüleri de yayınlanmış durumda. Bu ekran görüntülerini de aşağıdan inceleyebilirsiniz.

The Outer Worlds Eğer sizler de gittiğiniz her yerde The Outer Worlds’ün benzersiz maceralarını yaşamak, seçimlerinizle hikayeye yön vermek istiyorsanız oyunu Nintendo Switch için ön sipariş vererek beklemeye koyulabilirsiniz. Bu konuda yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşıyor olacağız. Şimdilik hepinize iyi oyunlar.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir