Anasayfa > Oyun Haberleri > The Sims Spark’d Adlı Yarışma Programı Duyuruldu!

The Sims Spark’d Adlı Yarışma Programı Duyuruldu!

The Sims 4 temel alınarak düzenlenecek olan yeni yarışma programı The Sims Spark’d için geri sayım başlamış durumda. Detaylar haberimizde.

Electronic Arts tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının tartışmasız mihenk taşlarından olan The Sims serisi geçen yılların ardından hala rakipsiz. Çıkışını gerçekleştirdiği 2000 yılından bu yana 20 koca yılı devirmiş olmasına rağmen The Sims serisi hala yepyeni konseptlere de öncülük etmeye devam ediyor. Bunlardan sonuncusu ise temelleri The Sims 4‘e dayanan yeni bir yarışma programı olan The Sims Spark’d.

2014 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan The Sims 4 hayranların beklentilerini karşılamaktan uzak kalmış ve seri tarihindeki en kötü açılış rakamları ile karşılanmıştı. Buna rağmen Electronic Arts oyundan vazgeçmiş görünmüyor. Oyuna getirilen onca güncelleme ve ek paketin ardından şimdi de Electronic Arts, BuzzFeed Multiplayer ve Turner Sports‘un oyun odaklı bir yan kuruluşunun ortaklığı ile bir yarışma programı izleyiciler ile buluşacak.

The Sims Spark’d ile birlikte yarışmacılar The Sims 4‘ü kullanarak kendi özgün Sim’lerini, evlerini, kısacası dünyalarını tasarlayacaklar. Elbette ki yarışma bol bol zorlu  görevi de içerisinde barındıracak. 12 yarışmacının yarışacağı 4 bölümlük bir proje olarak planlanan yarışma 17 Temmuz Cuma günü izleyiciler ile buluşacak. TBS adlı Amerika merkezli kanalda yayınlandıktan sonra ise 20 Temmuz Pazartesi günü BuzzFeed Multiplayer adlı YouTube kanalında tüm kullanıcılara açık bir biçimde yayınlanacak. Yarışmanın kazananı ise 100.000 dolarlık dev ödülün sahibi olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir