Anasayfa > Oyun Haberleri > The Sinking City Xbox Series X/S İçin Çıktı

The Sinking City Xbox Series X/S İçin Çıktı

Son günlerde adından geliştirici ve yayıncı arasındaki problemlerle bahsettiren The Sinking City Xbox Series X/S için de piyasaya sürüldü. Detaylar haberimizde.

Gizemli ve ürkütücü dünyaların ustası H.P Lovecraft‘ın eserlerinden ilham alan ve 2019 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan The Sinking City özellikle atmosferi ile oyunculardan büyük beğeni toplamıştı. Bizleri 1920’li yıllara götüren yapımda özel bir dedektif olan Charles Reed‘in maceralarına ortaklık ederek içine düştüğümüz gizemleri çözmeye çalışıyor ve hayatta kalmak için çabalıyoruz. Frogwares tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanmış olan oyun son günlerde bu iki firma arasındaki tartışma ile gündemdeydi. Oyunun geliştiricisi Frogwares yayıncı Nacon‘ı hırsızlık ile suçluyordu. Geliştirici ekip sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklamalarda Nacon‘ı oyunlarını Steam‘e onlardan izinsiz ve korsan bir sürümü yüklemekle suçluyordu.

Sinking City Steam Versiyonu İçin Geliştiriciden Açıklama: Satın Almayın!

Tüm bu hengamenin ardından The Sinking City bu kez daha keyifli haberlerle karşımızda. 2019 yılında piyasaya sürülmüş  olan The Sinking City Xbox Series X/S konsollarındaki yerini de aldı. Oyuncuların karşısına 4K, 60 FPS olarak çıkmayı vadeden yapım maalesef oyuna Xbox One‘da sahip olan oyunculara ücretsiz bir yükseltme seçeneği sunamıyor. Bunun sebebi ise geliştirici ve yayıncı arasında hala devam etmekte olan yasal süreç. İkili arasındaki yasal sürecin tamamlanmasının ardından Xbox One‘da oyuna sahip olan oyuncuların yeni nesil yükseltmesine ücretsiz bir biçimde sahip olup olamayacağını ise mahkemenin sonucu gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir