Anasayfa > Oyun Haberleri > The Wild at Heart PlayStation 4 ve Switch İçin Yayınlanacak

The Wild at Heart PlayStation 4 ve Switch İçin Yayınlanacak

The Wild at Heart PlayStation 4 ve Nintendo Switch için çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Geliştiriciliğini Moonlight Kids’in yayıncılığını ise Humble Games’in üstlendiği The Wild at Heart, PlayStation 4 ve Switch’e geliyor. İki firma tarafından yapılan açıklamalara göre oyun hem fiziksel hem de dijital olarak yayınlanacak. Yayın için kesin bir tarih verilmese de oyunun 2021 yılı içerisinde PS4 ve Switch için çıkış yapacağı söylendi.

the wild at heart

Moonlight Kids tarafından geliştirilen The Wild at Heart ilk olarak 20 Mayıs 2021’de Xbox One, Xbox Series ve Steam ile Humble Store üzerinden de PC için çıkış yapmıştı. Pikmin serisine benzerliğiyle dikkat çeken yapım, oyunculardan da olumlu yorumlar almıştı. Gizemli ve bir o kadar da tehlikeli bir diyarda kaybolmuş iki çocuğun hikayesine tanıklık ettiğimiz The Wild at Heart’ta canavarlarla savaşacak, bulmacalar çözecek, eşya toplayacak ve ilginç maceralar yaşayacağız. Oyun aynı zamanda kullandığı canlı renkleri, görselliği ve sanat tasarımıyla da oyuncuların dikkatleri üzerine çekiyor.

the wild at heart

Şu anki Steam fiyatı 40,00 TL olan oyunun Microsoft Store fiyatı ise 71,25 TL. Bu ikisi dışında oyunu oynamanın bir başka yoluysa Game Pass aboneliği. Eğer bir Game Pass aboneliğine sahipseniz fazladan bir ücret vermeden The Wild at Heart’ı deneyim edebilirsiniz. Oyuna olan yaklaşımınıza göre değişiklik gösterse de The Wild at Heart 12-15 saat arası bir oynanış süresi sunuyor.

Black Myth: Wukong Yeni Oynanış Görüntüleri ile Göz Kamaştırıyor

Son zamanlarda PlayStation 4’e gelen bağımsız yapımların sayısı bir hayli artmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan Carrion ve Hades bu oyunlardan bazıları. Ayrıca geçtiğimiz günlerde çıkış yapan Chernobylite da 2021 bitmeden PS4’de oynanabilir olacak. Oyun dünyasının sessiz kaldığı ve PlayStation özel oyunlarının da ufukta görünmediği şu sıralar Sony, oyunculara yeni alternatifler sunmak için bir hayli çaba harcıyor. Sony’nin bundan sonraki adımının ne olacağı ve nasıl oyunlarla oyuncuların karşısına çıkacağı ise büyük bir merak konusu.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir