Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher 3 Epic Games Store’da Listelendi

The Witcher 3 Epic Games Store’da Listelendi

Epic Games oyuncuların gününü gün etmeye devam ediyor. The Witcher 3: Wild Hunt büyük bir indirimle mağazada satışa sunuldu.

Epic Games Store büyüme yolunda hem marka bilinirliğini Unreal Engine 5 gibi harika işlerle arttırırken ve sağlamlaştırırken hem de indirim ve bedavalarla gönlümüze taht kurmaya devam ediyor. Son hamlelerinden birisi de Doğu Avrupa’dan çıkan ve dünyanın en iyi Fantastik eserlerinden birisi olan Witcher serisinin, oyun uyarlamasındaki en sevilen oyunu indirimli bir şekilde listelemek oldu. Ciddi ciddi birçok oyunun sürekli olarak beklenti içerisinde olduğu bir indirimin geldiği oldukça aşikar.

Gwent Nedir ve Nasıl Oynanır?

Oyunun indirimli satış fiyatı 22.5 TL. Muhteşem açık dünyası, harika yan görevleri ve ilgi çekici ana hikayesiyle bu ücret gerçekten de bir şey değil. İndirimin yüzdelik olarak %70’lik bir indirim olduğunu ve Mayıs ayının 4. gününe kadar süreceğini de belirtelim. Almak isteyen okurlarımız Epic Games‘te oluşturulan sayfayı ziyaret edebilirler.

Son olarak oyunun Game of the Year Edition olarak listelenmesi de biz oyuncuları sevindirecek cinsten bir haber. Adamlar bu işi gerçekten yapıyor.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

2 Yorumlar

  1. Zaten gog.com da beleş olmuştu

    • Bedava olan serinin ilk oyunuydu diye hatırlıyorum. The Witcher 3 şu an firmanın en büyük gelir kaynağı, onu bedava dağıttıklarını pek sanmıyorum doğrusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir