Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher 3, Epic Games Store’da Listelenebilir

The Witcher 3, Epic Games Store’da Listelenebilir

2015’te çıkıp yıllardır oynanan, CD Projekt’in efsane RPG oyunu The Witcher 3, Reddit’teki bir sızıntıya göre Epic Games Store tarafından satılmaya başlayabilir.

The Witcher 3, CD PROJEKT RED’in 2015’te çıkardığı çok başarılı bir RPG oyunu. Neredeyse herkesin en azından adını duyduğu bu efsane, çıkan dizisiyle beraber popülaritesini daha da arttırmıştı. Steam’de 60 TL’ye satılan oyunun GOTY versiyonunun Epic Games Store’da da listeleneceğini gösteren bazı kanıtlar bulunmakta. Epic’in sitesine koyup sildiği oyunun sayfasını göremesek de ilgili fotoğraf hâlâ Epic Games’in sitesinde bulunuyor.

Epic Games’in sitesinde barınan The Witcher 3: Wild Hunt GOTY fotoğrafı

Reddit’te paylaşılan bir gönderiye göre Epic Games’in sitesine girince The Witcher 3’ün sayfasını “Yakında Geliyor” olarak gösterdiği görülmüş. Sitede şu an böyle bir ibare yok fakat Epic Games’in sayfayı yanlışlıkla yayımlamış, ardından silmiş olma olasılığı da büyük. Üstüne oyunun sade versiyonunun değil, GOTY versiyonunun yani iki DLC ile birlikte satılan sürümünün satışa konabileceğini görüyoruz.

Witcher 3 GOTY is shown as coming soon on the store but can’t be searched from r/EpicGamesPC

Epic Games, bugün dağıtması çok mümkün olan GTA V ile gündeme oturmuştu. Bu oyunun da sızıntıları bir gün öncesinden başlamış, oyunun dağıtılacağı güne kadar gelmişti. Ne kadar emin olmasak da bir reklam stratejisi olabilecek bu “sızdırma” hamlesi Witcher 3 için de yapılmış olabilir. Kısacası The Witcher 3 almak istiyorsanız Epic’in oyunu daha ucuza verme ihtimaline, gelecekte de belki de bedava dağıtma ihtimaline karşın şu anlık beklemeniz daha iyi olabilir.

Video Sızdırıldı: GTA V Epic’te Bedava Oluyor!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

2 Yorumlar

  1. Bunun olmasını istemem zaten gog.com da beleş olmuştu ve gta5 olacağı ile ilgili büyük tespitler var zaten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir