Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Çıkışını Yaptı!

The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Çıkışını Yaptı!

  The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0, çıkışını yaptı ve karşılaştırma videosu paylaşıldı. Halk Hogan tarafından geliştirilen mod, The Witcher 3’e sanat tarzını koruyarak grafik iyileştirmesi sağlıyor. Detaylar haberimizde.

The Witcher 3: Wild Hunt – Light Edition Yolda Mı?

CD Projekt RED tarafından geliştirilen efsane oyun serisi The Witcher’ın son çıkış yapan oyunu The Witcher 3: Wild Hunt için yeni bir mod geliştirildi. Mod geliştiricisi Halk Hogan, oyun için grafiksel olarak iyileştirme sağlayan HD Reworked Project 12.0 adlı modu indirmeye sundu. Tamamen ücretsiz olan bu mod için orijinal oyunla karşılaştırma videosu da paylaşıldı.

The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Hakkında

Mod geliştiricisi Halk Hogan tarafından geliştirilen bu mod, orijinal The Witcher 3: Wild Hunt oyununu daha da geliştiriyor. Orijinal oyunun sanat tarzını koruyarak doku ve modellerde iyileştirme sunan ve modern bir görünüm elde edilmesini sağlayan bu mod tamamen ücretsiz olarak sunuluyor ve herhangi bir ekstra VRAM gereksinimi istemiyor. Modu indirmek için buraya tıklayarak modun sunulduğu Nexusmods sitesine erişim sağlayabilirsiniz.

The Witcher 3: Wild  Hunt Hakkında

CD Projekt RED tarafından geliştirilen The Witcher serisinin 3.oyunu olan yapım, 18 Mayıs 2015’te çıkışını yaptı. TPS bakış açısıyla oynanan oyun hikaye ve oynanış olarak oldukça derin ve uzun bir RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çıktığı yıl Game of The Year(Yılın Oyun) ödülünü alan yapım, günümüzde hala konuşulmaya devam ediyor.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir