Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher 3: Wild Hunt – Light Edition Yolda Mı?

The Witcher 3: Wild Hunt – Light Edition Yolda Mı?

Alman bir satıcının sitesinde Switch için listelenen The Witcher 3: Wild Hunt – Light Edition, oyuncuların kafasında soru işaretleri oluşturdu.

Media Markt’ta alman bir satıcının listelediği eşya, oyuncuların kafasını karıştırdı. Efsane oyun The Witcher 3’ün Light olarak adlandırılan bir versiyonunu görüyoruz, fakat bu versiyonla ilgili daha önceden hiçbir açıklama duymadık. Light Edition’dan kastın oyunun DLC’siz versiyonu, kutuda sadece oyun bulunan versiyonu, yanlış bir yazımla oyunun Nintendo Switch Lite için üretilen versiyonu olabileceği düşünülüyor. Light Edition’ın Witcher 3’ün küçük bir kısmını içerdiği, kalan kısmını da indirttiği de söylentiler arasında fakat konuyla ilgili hiçbir kesin bilgi bulunmuyor. Bakalım The Witcher 3: Wild Hunt – Light Edition neyin nesidir?

the-witcher-3-wild-hunt-light-edition

Geçtiğimiz günlerde The Witcher 3’ün yeni nesil için olan versiyonu The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition duyurulmuştu. Bu versiyonda grafiklerin iyileştirileceği, daha hızlı yükleme ekranları olacağı, ışın izleme teknolojisi kullanılacağı ve bütün DLC’lerin içerileceği açıklanmıştı. Şu an konsolda veya PC’de The Witcher 3 sahipleri bedava olarak oyunlarını yeni nesil versiyon için güncelleyebilecek.

The Witcher evreninde son günlerde yeni bir oyunun rüzgarı da esiyor. Mobil platformdaki oyuncular için çıkışını yapacak olan The Witcher: Monster Slayer oyununda AR teknolojisiyle birlikte tıpkı Pokemon: GO’da pokemon toplar gibi canavar kesip RPG ögeleriyle iletişime geçebileceğiz. Oyunun ilk oynanış videosu geçtiğimiz günlerde bizlerle paylaşılmıştı.

Yeni Nesil The Witcher 3, PC ve Konsollarda Bizlerle Oluyor!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir