Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher 3 İçin Ücretsiz DLC Geliyor

The Witcher 3 İçin Ücretsiz DLC Geliyor

WitcherCon etkinliğinde The Witcher 3 için ücretsiz DLC paketi duyuruldu. Yeni ek paket Netflix dizisinden esintiler taşıyacak.

Oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan The Witcher serisi, özellikle üçüncü halkası The Witcher 3: Wild Hunt ile başarısını büyük oranda katladı. Temelinde Andrzej Sapkowski tarafından yazılan fantastik edebiyat kitaplarına dayanan oyun serisi kadere inanmayan bir canavar avcısının öyküsünü anlatıyor. Geçtiğimiz yıllarda yayın devi Netflix The Witcher için bir sekiz bölümlük bir dizi yayımlamış, Henry Cavill, Anya Chalotra ve Freya Allen gibi yıldız isimleri de bünyesinde barındırmıştı.. Son günlerde yapılan WitcherCon dijital etkinliği ise dizinin ikinci sezonunun yayın tarihini duyurdu ve The Witcher 3 ücretsiz DLC hakkında bir duyuru yapıldı.

The Witcher 2. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu

Oyun serisinin resmi Twitter hesabında The Witcher 3 yeni nesil güncellemesinin yanı sıra bedava bir ek paket geleceği de belirtildi. Ek paketin oyuna sahip olan tüm oyunculara bedava bir şekilde sunulacağı da detaylar arasında yer alıyor.

Diğer taraftan oyunun yeni nesil konsol teknolojilerinden tam anlamıyla yararlanmasını sağlayacak bir güncelleme de geliyor. Yeni nesil güncellemesi alan oyunlar kervanına yakın zamanda The Witcher 3: Wild Hunt da katılacak. Fakat ücretsiz DLC sadece Xbox Series X|S ve PlayStation 5‘e özel olmayıp tüm platformlar için yayımlanacak. Oyuncular ücretsiz içerik paketinde dizideki zırhın yer alacağını tahmin ediyor.

The Witcher’ın halihazırda iki adet büyük genişleme paketi bulunuyor: Çeşitli ek içeriklerin ve sonradan eklenen küçük çaptaki paketlerin yanı sıra Hearts of Stone ve Blood and Wine gibi içerikler oldukça başarılı DLC’ler olarak görülüyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir