Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher 2. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu

The Witcher 2. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu

The Witcher 2.sezon çıkış tarihi duyuruldu. Netflix’in kitap ve video oyun serisinden uyarladığı dizinin yeni bölümleri bu yıl geliyor.

WitcherCon etkinliğinde heyecanla beklenen dizinin ikinci sezonuna dair yeni detaylar ortaya çıktı. Henry Cavill, Anya Chalotra ve Freya Allen gibi yıldız isimleri barındıran The Witcher dizisinin yeni sezonu bu yıl geliyor. Yayın devi Netflix WitcherCon etkinliğinde hayranları hayal kırıklığına uğratmadı. The Witcher 2.sezon çıkış tarihi bilgisinin yanı sıra bölümlerin başlıkları da duyuruldu.

Dizinin yeni sezonunun bu yıl içerisinde geleceği tahmin ediliyordu. En erken 2021 yazında görmeyi umduğumuz uyarlamanın yeni sezon için yayın tarihi verildi. The Witcher dizisinin yeni sezonu ve sekiz bölümü 17 Aralık 2021 tarihinde gelecek. Dizi Netflix’in yer aldığı tüm ülkelerde eş zamanlı olarak yayına girecek. Geralt of Rivia, Yennefer of Vengerberg ve Prenses Cirilla‘nın hikayesini anlatan dizinin bölüm isimleri de açıklandı.

Yeni sezon için duyurulan çıkış tarihinin yanı sıra The Witcher evrenine dair birçok video da paylaşıldı. Yeni bölümler için iki dakikalık bir fragman videosu da karakterlerin yolculuğunu gözler önüne seriyor. Geralt of Rivia’nın yolculuğunda oldukça önemli bir yere sahip olan Kaer Morhen kalesi de tanıtım videosunda kendine yer buldu.

The Witcher Anime Çıkış Tarihi Duyuruldu

Tüm bu bilgilerin yanı sıra The Witcher anime serisi için bir fragman videosu da gözler önüne serildi. Nightmare of the Wolf adındaki anime için yayın tarihi duyuruldu. Anime 23 Ağustos 2021’te Netflix’in sunulduğu tüm ülkelerde yayına girecek.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir