Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher 3 ve Dahası Xbox Game Pass Servisinden Ayrılıyor

The Witcher 3 ve Dahası Xbox Game Pass Servisinden Ayrılıyor

The Witcher 3, Bloodstained: Ritual of the Night, Kona, Alvastia Chronicles, ve Astrologaster yakında Xbox Game Pass servisinden ayrılıyor.

Oyuncular, her ay Xbox Game Pass’e gelen oyunları beklediği gibi servisten ayrılan oyunları da gözler oldu. Birçok kişi hangi oyunun Game Pass’ten çıkarılacağını merak ediyor. Xbox Game Pass’in yakın zamanda güncellenen “Yakında Gidenler” sekmesinde ortaya çıkan oyunlar da yakın zamanda servisten ayrılacak oyunların listesini bizlere sunmuş oldu. Resmi Xbox blogu henüz yayımlanmasa da uygulamada gösterilen bu bilgiyle Game Pass’e veda edecek olan bazı oyunları öğrendik. Oyunların servisten ayrılma tarihi hakkında ise henüz kesin bir bilgi yok.

Xbox Series S Alınır Mı?

Her ay sıradan bir şekilde güncellenen kısımda bu sefer büyük oyunları görmek Xbox Game Pass kullanıcılarını üzdü. Kesin bir tarih açıklanmasa da The Witcher 3: Wild Hunt, Bloodstained: Ritual of the Night, Kona, Alvastia Chronicles, ve Astrologaster oyunları yakın zamanda Xbox Game Pass hizmetinden ayrılacak. The Witcher 3 Xbox Game Pass’e 2019 yılının aralık ayında eklenmişti. Bir başka popüler yapım olan Bloodstained: Ritual of the Night ise Xbox Game Pass kullanıcılarıyla aynı yılın eylül ayında buluşmuştu.

Oyunların servisten ayrılma tarihinden ve eklenecek yeni oyunlardan çok yakında yayımlanacak resmî blog ile haberdar olacağız. Microsoft’un yayımlayacağı blogda Xbox Game Pass’ten giden oyunları görmekle birlikte mart ayında bizleri hangi oyunlarun beklediğini de öğreneceğiz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir