Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher 3 Yeni Jenerasyon Güncellemesi Modları Barındırabilir

The Witcher 3 Yeni Jenerasyon Güncellemesi Modları Barındırabilir

Son dönemin konuşulan oyun stüdyosu CDPR’ın başarılı eseri The Witcher 3 yeni jenerasyon ile modları barındırabilir.

Şirket geçtiğimiz aylarda, oyuna büyük bir güncelleme getireceklerini duyurmuştu. Bu güncellemeyle birlikte 2015 yılında yayımlanan oyun yeni jenerasyon konsollarda daha başarılı bir sunuma kavuşacak. Ayrıca şirket bu büyük çalışmanın bilgisayar oyuncuları için de ücretsiz bir şekilde sunulacağını söyleyerek bu tarafta da gönülleri fethetmeyi başarmıştı. Güncellemenin ne zaman geleceğiyse hâlâ merak konusu. Ancak CDPR yöneticilerinin başarılı mod geliştiricileriyle iletişim halinde olduğu doğrulandı. Yani zamanını bilmediğimiz bu güncelleme çeşitli modlara ev sahipliği yapabilir.

The Witcher 3 Expansion Pass Nedir?

Şimdilik nasıl bir sistem oturtacaklarını tahmin etmek oldukça güç. Oynanışı çeşitlendiren modlamalara izin verileceğini anlamak zor değil ancak oyuncuların eğlenirken kullandıkları absürt modlar da konsollarda erişilebilir olacak mı tahmin etmek güç. Örneğin, grafikleri patates ayarına çeviren modun geliştiricisiyle de kontak kurulmuş mudur sizce? Doğrusu sistemi bilmediğimiz için söylemek zor.

Yüksek Çözünürlüğe Hazır Olun

Mod geliştiricisi Halk Hogan takipçileriyle paylaştığı bir video ile soruyu akıllara getirmiş. Geliştirici kaplama çözünürlüklerini yeni jenerasyon için adapte etmeye çalıştığı bir mod çalışmasını YouTube kanalında yayımlamış. Aynı işlevi gören başarılı bir modu daha önce yayımlamış olması da yeni jenerasyon güncellemesinde yer alacak modlar arasında neden kendisinin modunun da bulunduğunu açıklar nitelikte. Videonun ardından CDPR’ın da mod geliştiricileriyle çalıştıklarını onaylaması gecikmedi. Sizi video ile baş başa bırakalım.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir