Anasayfa > Blog > The Witcher 3 Expansion Pass Nedir?

The Witcher 3 Expansion Pass Nedir?

Oyunun satış paketinde yazıyor olmasıyla merak uyandıran The Witcher 3 Expansion Pass nedir? Ne avantajları barındırmaktadır?

Expansion Pack, dilimize genişleme paketi olarak geçirilen bir yazılım ve video oyunu kavramıdır. Daha önce CD Projekt Red firması da, çok sevilen oyunları The Witcher 3: Wild Hunt için çeşitli genişleme paketleri yayımladılar. Oynanışı çeşitlendiren ve oynama süresini uzatan bu paketlerle birlikte oyun bir üst seviyeye ulaştı diyebiliriz. Ayrıca zaten şirket bu noktada içerik anlamında büyük vaatleri olan DLC ve genişleme paketleri yayımlamış olmasıyla övgüleri de üzerine almış bir marka yarattı diyebiliriz. Birçok oyun geliştirici ve program yazılımcısı, bunu yalnızca ek gelir elde etmek için yaparken, The Witcher 3: Wild Hunt bu paketlerle birlikte video oyunları tarihinin nadide isimlerinden birisi haline gelmeyi de başardı.

DLC Nedir? Nasıl Kurulur?

Peki, bu genişleme paketi oyunculara neler vermekte?

The Witcher 3 Expansion Pass Neler Veriyor?

Paketin neler verdiğinden önce pek çok akılda yer edinen bir soruya yanıt verelim. Game of the Year sürümü ve Expansion Pass aynı içerikleri barındırmaktadır. Hangisine sahip olmak istediğiniz tamamen siz değerli okurlarımıza kalmış.

Bu genişleme paketi, oyun için yayımlanmış olan iki büyük DLC’yi içerisinde barındırır. Bunlardan birisi 2016 yılında yayımlanan Blood and Wine ve diğeriyse Hearth of Stone isimli ünlü pakettir. İki paket de oyuncular tarafından oldukça iyi karşılanmış ve oyuna değer katan paketlerdir. Özellikle indirim dönemlerinde her mağazada oldukça uygun fiyatlarla karşımıza çıkıyor olmaları da değerlerine değer katmaktadır.

Bu yazımızda yanıt vermeye çalıştığımız “The Witcher 3 Expansion pass nedir?” sorusunu umarız sizin için yeterli seviye cevaplayabilmişizdir. İyi vakitler, bol keyifli oyunlar dileriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

4 Yorumlar

  1. blood and wıne ve hearts stone varsa alınması durumunda oyun da ne gibi değişiklikler olucka biliyormususunuz

  2. hocam bende de oyle aldın mı sen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir