Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher: Enhanced Edition GOG Galaxy İçin Bedava

The Witcher: Enhanced Edition GOG Galaxy İçin Bedava

The Witcher: Enhanced Edition GOG Galaxy için bedava oldu. Habere gelen tepkiler ise, oyun dünyasının geldiği noktayı düşündürecek cinsten.

The Witcher: Enchanced Edition Director’s Cut, GOG Galaxy platformu üzerinden bedava dağıtılacak. Normalde bedava oyun ve kampanyalar her oyuncunun takip ettiği şeyler. Ancak, GOG Galaxy bu hamlesiyle nedense internet ortamında bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu.

Bazı oyuncular, bedava oyun indirmek veya kampanyalardan faydalanmak için bilgisayarlarına bir şeyler indirmekten bıktıklarını dile getirdi. Bilindiği gibi, Steam de ilk çıktığı zamanlarda benzer bir yol izlemişti. Half-Life oynamak isteyenlere Steam kurmayı zorunlu kılmıştı. O kadar ki, CD’ye sahip olsanız bile kurmak zorundaydınız. Bu Steam platformunu zoraki popülerleştiren ve can suyunu veren ilk adımdı.

Cyberpunk 2077 Başarımları Sızdırıldı!

Steam’in başarısından sonra, ardından gelen platformlar da bu iş modelinden uzak duramadı. Gerek Epic, gerekse streaming üzerine giden Xbox da benzer modeller izlediler. Artık rekabet, kimin en güncel oyunları kampanyaya ve hatta bedava yapmaya başlamasıyla ölçülüyor.

Bu anlamda GOG Galaxy platformunu da suçlamak biraz haksızlık. Ne de olsa, onlar da yeni bir yaklaşım yerine başarısı defalarca ispatlanmış bir iş modelini tercih etme hakkına sahipler. Bunu başarısız ya da başarılı kılacak olan oyuncuların yapacağı seçim olacak.

The Witcher piyasaya çıkalı 10 yıldan fazla zaman geçti. Bu süre içinde çeşitli platformlarda defalarca bedava oldu ve dağıtıldı. Ancak, oyunu hala oynamadıysanız da GOG Galaxy’nin bu nimetinden faydalanarak oynamanız mümkün. Yapmanız gereken tek şey, üyelik açmak ve platformu bilgisayarınıza indirmek. Platform diğer platformları bir çatı altında toplama özelliğiyle, oyuncular tarafından sevilerek kullanılıyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir