Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher 2. Sezon Teaserı Paylaşıldı, Witchercon Duyuruldu

The Witcher 2. Sezon Teaserı Paylaşıldı, Witchercon Duyuruldu

The Witcher 2. sezon için kısa bir teaser paylaşılan Netflix Geeked Week etkinliğinde Witchercon etkinliği de duyuruldu.

Netflix’in geek içeriklerine dair birçok yeni haberin duyurulduğu etkinlik, The Witcher için iki güzel haberle sonlandı. Netflix, etkinlikte The Witcher dizisinin ikinci sezonu için ilk videoyu yayımlarken bir de etkinlik duyurdu. The Witcher ile ilgili bilgiler alacağımız Witchercon etkinliği, Netflix ve CD Projekt Red tarafından sunulacak.

The Witcher 2. Sezon Teaser Videosu

Etkinlikte paylaşılan teaser, 12 saniyelik kısa bir video olsa da hayranları heyecanlandırmayı başardı. Videoda Ciri’yi görüp bazı sahnelerin ufak kesitlerinde hızlı geçişler yapıyoruz. Videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Witcher dizisinin ikinci sezonunun çıkış tarihine dair sağlam bir aralığa da sahibiz. Netflix’inCEO’su ve içerik yöneticisi Ted Sarandos’un açıklamasına göre The Witcher 2. sezon 2021’in son çeyreğinde, yani ekim, kasım veya aralık ayında piyasaya sürülecek.

Sezonun çekimleri Nisan 2021’de sona ermişti, bunu göz önünde bulundurarak çıkış tarihinin büyük ihtimalle Ekim 2021 olduğunu düşünebiliriz. En kötü ihtimalle kasım veya aralık aylarında The Witcher’ın ikinci sezonuna kavuşacağız.

Witchercon Hakkında

The Witcher dizisinin yapımcısı Netflix ve The Witcher oyunlarının yapımcısı CD Projekt Red, The Witcher üzerine bir etkinlik düzenliyor. Etkinlik kapsamında 9 Temmuz ve 10 Temmuz tarihlerinde iki adet sunum yapılacak. The Witcher evreni ve yapımları üzerine bilgiler verilecek, bazı eserler ilk kez gösterilecek.

Bu etkinlikte The Witcher dizisinin 2. sezonu için ilk resmî fragmanın yayımlanması bekleniyor. Şu an yapım aşamasında olan The Witcher spin-off dizisi ve anime filmiyle ilgili bilgilerin, belki de bazı teaserların gelmesi oldukça olası.

CD Projekt Red tarafından gelecek olan olası duyuruların arasında ise The Witcher 3’ün yeni nesil versiyonuna dair bilgiler olması bekleniyor. Bir çıkış tarihi duyurusunu bekleyebiliriz. Buna ek olarak CDPR’ın şu anda henüz duyurmadığı oyunların ön prodüksiyon aşamasında olduğunu, ve bu oyunların yeni bir The Witcher oyununu içerebileceğini biliyoruz. Düşük bir ihtimal olsa da yeni The Witcher oyunu ile ilgili bazı bilgiler edinebiliriz.

Buraya tıklayarak Witchercon’un Türkçe resmî sitesine ulaşabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir