Anasayfa > Oyun Haberleri > To the Moon Çizgi Roman Oluyor

To the Moon Çizgi Roman Oluyor

To the Moon çizgi roman oluyor. To the Moon serisinin üçüncü oyunu olan Impostor Factory, yanında bir çizgi romanla birlikte piyasaya çıkacak.

To the Moon JRPG tarzı içinde oldukça sevilen ve ana akıma ulaşarak önemli ticari başarı kazanmış oyunlardan biri. Oyunda, SigCorp isimli şirket müşterilerine oldukça ilginç bir hizmet sunuyor. Hayatının sonuna gelmiş ancak, hayallerini ve amaçlarını gerçekleştirememiş kişilere hizmet veren SigCorp, onlara ölmeden önce hayatlarını yeniden yaşama imkanı sunuyor. Hastalar her ne kadar hayallerine kendi kafalarında kavuşmuş olsalar da, son isteklerini gerçekleştirmiş olmanın verdiği mutlulukla ölüyorlar.

Kan Gao’nun kurduğu Freebird Games tarafından piyasaya sürülen To the Moon, yakında serinin üçüncü oyunu olan Impostor Factory’yi çıkarmaya hazırlanıyor. Impostor Factory’nin çıkışı ile birlikte SigCorp’u konu alan bir de çizgi roman yayınlanacak.

Impostor Factory Çıkış Tarihi İçin Hedef Belli

To the Moon çizgi roman olmaya en müsait oyunlardan biri. Çizgi romanla ilgili bildiğimiz detaylar, serinin ilk oyununda tanıştığımız Dr. Watts ve Dr. Rosalene karakterlerinin çevresinde gelişeceği şeklinde. To the Moon serisi Dr. Watts ve Dr. Rosalene’in bakış açısından oynansa da, doktorların kendi hayatlarıyla ilgili çok fazla şey bilinmiyor.

Kan Gao, çizgi romanı hayata geçirmesi için Eastxide nickli Kore’li sanatçının kapısını çaldı. Çizer Twitter hesabında sık sık The the Moon görselleri ve çizgi romanla ilgili bazı ipuçları paylaşıyor. Çizgi romanla ilgili bilinen diğer detaylar arasında 50 sayfayı geçkin olduğu da var.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir