Anasayfa > Oyun Haberleri > Tom Clancy’s The Division Bir Haftalığına Bedava Alınabiliyor!

Tom Clancy’s The Division Bir Haftalığına Bedava Alınabiliyor!

Ubisoft, normalde 135 TL’ye satılan Tom Clancy’s The Division oyununu Uplay üzerinden bir haftalığına bedava yaptı. Oyunu alırsanız sonsuza kadar Uplay kütüphanenizde saklayabiliyorsunuz. Elinizi çabuk tutun!

Epic Games’in başlattığı bedava oyun furyasına Steam ve Uplay de günden güne daha fazla katılarak oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor. Ubisoft, birkaç gün önce Tom Clancy’s Rainbow Six Siege için bir haftalık F2P etkinliği düzenleyerek oyuna sahip olmayanlara güzel bir jest yapmıştı. Bu sefer de aynı serinin bir diğer oyunu olan The Division ise tamamen bedavaya veriliyor. Uplay üzerinden normalde 135 TL’ye satılan oyunu alınca sonsuza kadar kütüphanenizde kalıyor. Buraya tıklayarak Uplay’in bedava The Division dağıtımına ulaşarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Tom Clancy’s The Division Hakkında

Bir salgın hastalığın mahvettiği şehirde yaşadığımız post-apokaliptik deneyimde The Division ajanları olarak geride kalan insanları kurtarmaya çalışıyoruz. İster arkadaşlarınızla, ister tek başınıza oynayabileceğiniz oyundaki şehirde oyuna tat tuz katan RPG ögeleri de bulunmakta. Dört kişiye kadar çok oyunculu destekleyen The Division’da ilerledikçe daha zorlu ve daha tatminkâr görevlerle karşı karşıya kalıyoruz.

Şu anda bedava dağıtılan oyun The Division’ı Uplay üzerinden ücretsiz bir biçimde alıp memnun kalırsanız The Division 2’yi de satın alıp deneyiminizi daha yeni bir oyunla sürdürebilirsiniz. Bedava oyun haberlerinin devamı için sitemizi takipte kalarak güncel bilgilerden haberdar kalabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

3 Yorumlar

  1. Geçen sene aldığım aklıma geldi bir an
    Bedava olacağını bile bile paramın elimden kayışını izledim keşke ücretsiz zamanda 40 saat oynamasaydım en azından iade ederdim

    F

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir