Anasayfa > Oyun Haberleri > Tomb Raider 2 Remake Demo’suna Fotoğraf Modu Eklendi

Tomb Raider 2 Remake Demo’suna Fotoğraf Modu Eklendi

Tomb Raider 2: Dagger of Xian oyununun Unreal Engine 4 ile tasarlanan hayran yapımı Remake Demo’suna fotoğraf modu eklendi.

tomb raider 2

Bundan yaklaşık 3 sene önce, Tomb Raider hayranlarının serideki oyunlar arasında en sevdiklerinden biri olan Tomb Raider 2: Dagger of Xian’ın amatör bir Remake‘i üstüne çalışıldığı duyurulmuştu. Hatta üstüne bir oynanabilir bir demo bile çıkmıştı. Oyunun Çin Seddi bölümünün bir kısmını ele alan Demo’da oyunun Unreal Engine 4 ile grafiklerin ne kadar modernize edildiğini görmek hayranları çok sevindirmişti, fakat bu Remake hakkında uzun süredir pek bir haber alınmıyordu. Son günlerde alınan bir haberle bu oynanabilir Demo’ya yeni bir güncelleme ile içinde fotoğraf modunun da olduğu bir çok yeni özelliğin geldiği duyuruldu.

Halo: The Master Chief Collection Farklı Platformlara Eklenebilir

Yeni gelen özellikler arasında gelişmiş su fizikleri ve render kapasitesi, gelişmiş hacimsel ışıklandırma, ve tatlı ve nostaljik bir eklenti olarak Lara Croft ve tanıdık bazı yüzlerin ek kıyafet seçenekleri ödüller menüsüne eklenmiş. Şimdiye kadar gidişatı gayet güzel gözüken bu hayran yapımı Remake hakkında bazı hayranların ise bir korkusu var. Bu amatör proje Tomb Raider’ın kendi geliştiricilerinden tamamen bağımsız olduğundan dolayı telif hakkı sıkıntıları çekebilir. Ancak Crystal Dynamics‘in yaptığı bir açıklamada herhangi bir kâr amacı gütmeksizin yapılmak koşuluyla Tomb Raider 2 Remake’ine herhangi bir şekilde engel olmayacaklarını söyledi.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir