Anasayfa > Oyun Haberleri > Tomb Raider 25. Yılını Etkinliklerle Kutlamaya Hazırlanıyor

Tomb Raider 25. Yılını Etkinliklerle Kutlamaya Hazırlanıyor

Oyun dünyasının en uzun soluklu serileri arasında bulunan Tomb Raider 25. yılında hayranların karşısına bir dizi etkinlik ile çıkacak. Detaylar haberimizde.

Takvimler 1996 yılını gösterirken ilk oyunu ile hayatımıza giren Lara Croft o tarihten bu yana karşımıza sinema filmleri, çizgi romanlar, kitaplar ve daha pek çok yan içerikle daha çıktı. Hatta geçtiğimiz gün Netflix cephesinden gelen haberler Lara Croft‘un anime serisi ile de karşımıza çıkacağının mesajını verdi. 2021 yılı itibariyle 25. yılını kutlamaya hazırlanan Tomb Raider serisi hayranların karşısına bir dizi özel etkinlik ile de çıkmaya hazırlanıyor. Açıklamalara göre 2021 adeta bir Tomb Raider yılı olacak gibi görünüyor.

Tomb Raider‘ın YouTube kanalı üzerinden yayınlanan bir video ile hayranlara seslenen ve planlanan etkinlikler hakkında bilgi veren ekip üyeleri bu yılın Şubat ayından itibaren kutlamaların başlayacağının mesajını vermiş durumdalar. Tomb Raider serisinin çok geniş bir külliyat olduğunu söyleyen Crystal Dynamics‘in Tomb Raider serisinden sorumlu yöneticisi Will Kerslake hem serinin şimdiki geliştiricisi Crystal Dynamics hem de eski geliştirici Core Design‘ın oyunlarının göz önünde tutularak hikayeler anlatılacağını ve bunların zaman çizelgelerinin birleştirilerek ortaya farklı işlerin çıkacağından bahsetmiş vaziyetteler. Buna ek olarak Kerslake ayrıca şimdilik yeni bir Tomb Raider oyunu planları olmadığını da ortaya koymuş durumda.

1 Şubat itibariyle başlayacak olan etkinlikler konusunda henüz pek fazla detay paylaşılmamış olsa da çeyrek asrı devirmiş olan köklü serinin hayranları şimdiden heyecanlanmış durumda. Ekip de gelecek duyurular için oyuncuları tetikte olmaları konusunda uyarmış vaziyette.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir