Anasayfa > Oyun Haberleri > Tomb Raider Reloaded Mobil Platformlar İçin Duyuruldu

Tomb Raider Reloaded Mobil Platformlar İçin Duyuruldu

Oyun dünyasının en popüler karakterlerinden Lara Croft’u bir kez daha mobil cihazlarımıza taşıyacak olan Tomb Raider Reloaded duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının en köklü serileri arasında kendine yer bulmayı başaran Tomb Raider‘ın, son oyunu olan Shadow of the Tomb Raider ile karşımıza çıkmasının üzerinden 2 yıl geçti. Bu süreç içerisinde hayranlar yeni bir oyun duyurusu almak için beklemiş olsalar da Square Enix cephesinden hayranları sevindirecek herhangi bir haber çıkmadı. Ancak bugün yapılan bir duyuru hayranların açlığını bir nebze de olsa dindirecek gibi görünüyor.

Square Enix cephesinden yapılan açıklama ile Tomb Raider Reloaded isimli oyunun mobil cihazlar için çıkışını gerçekleştireceği açıklandı. Özlediğimiz retro Lara Croft‘u günümüz grafikleri ve daha sevimli çizgiler ile karşımıza çıkartacak olan oyun duyuru videosunda da görülebileceği üzere bizleri hem eski, hem de bir takım yeni düşmanlar ile karşı karşıya bırakacak. Kullanılan ses efektinin de serinin eski oyunlarına ait olduğu düşünülecek olursa Tomb Raider Reloaded özellikle de serinin eski halini özlemiş olan oyuncuların gönlünü kazanacak gibi görünüyor.

Emerald City Games tarafından geliştirilen ve 2021 yılı içerisinde çıkışını gerçekleştireceği belirtilmiş olan oyunun türüne dair ise elimizde henüz bir bilgi yok. Lara Croft daha önce mobil platformlarda Lara Croft GO ve Tomb Raider: Relic Run adlı oyunlar ile boy göstermişti. Bakalım bu oyun hayranlara istediklerini vermek konusunda ne derecede başarılı olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir