Anasayfa > Oyun Haberleri > Torchlight 3 Fragmanı: Sınıflar, Petler Ve Daha Fazlası

Torchlight 3 Fragmanı: Sınıflar, Petler Ve Daha Fazlası

Torchlight 3 fragmanı erken erişimin bitmek üzere olduğu günlerde yayınlanarak, oyunda neler beklebileceğimizle ilgili ipuçları verdi.

Blizzard’dan ayrılan bir takımın kurduğu Runic Games tarafından çıkarılan Torchlight ve Torchlight II oyuncular tarafından büyük ilgi görmüştü. Ancak serinin üçüncü oyunu çıkarılmamış ve Runic Games “Hob” isimli bir oyun çıkardıktan kısa bir süre sonra, bağlı olduğu Perfect World tarafından kapatılmıştı.

Ancak Torchlight 3 yeniden gündeme geldi. Perfect World’ün anlaştığı Echtra Inc. tarafından yapılan oyunun için bir fragman yayınlanmış ve oyun bir süre de Early Access’de kalmıştı. Oyuncular tarafından çok da matah bulunmayan Early Access’in bitmek üzere olduğu günlerde yeni bir fragman yayınlandı.

Overwatch Halloween 2020: Overwatch Cadılar Bayramı Etkinliği Başlıyor

Yeni Torchlight 3 fragmanı bize oyunla ilgili önemli ipuçları veriyor. Öncelikle oyun Torchlight 2’nin olaylarından bir yüzyıl sonrasını konu alıyor. Bu yeni yüzyılda Ember Empire duraklama dönemine girmiş ve Novastraia yeniden işgal edilme tehlikesiyle karşı karşıya.

Yeni oyunda kalemizi kendimiz inşa edebileceğiz. Bu oynanış kısmının önemli bir öğesi gibi görünüyor. Ancak oyunda hangi akla hizmetse local co-op bulunmuyor. Bunların yanı sıra Torchligh’ın fonksiyonel ve sevimli petlerine de bir dizi ekleme var. Artık baykuş ve lamayı da pet olarak maceralarımızda yanımızda getirebiliyoruz. Oyunda bir de tren mi robot mu olduğu anlaşılmayan bir pet daha var.

Torchlight 3 Early Access boyunca Steam’de 90 lira olmaya devam edecek, ancak erken erişim bittiğinde fiyatı artacak. Oyunu almak isteyenlerin ellerini çabuk tutmalarını öneririz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir