Anasayfa > Oyun Haberleri > Total War: Warhammer 3 Yeni Sinematik Oynanış Videosu Yayımlandı

Total War: Warhammer 3 Yeni Sinematik Oynanış Videosu Yayımlandı

Total War: Warhammer 3 yeni oynanış videosuyla oyuncuları Khorne’un dünyasına davet ediyor. Serinin yeni halkasına dair detaylar haberimizde.

Strateji severlerin gönlünde taht kuran Total War: Warhammer üçlemesi sonuncu üyesini almak için hazırlanıyor. Serinin son halkası Warhammer dünyasındaki topyekün savaşı en uç düzeye taşıyacak. Oyuncular kaos diyarında çeşitli tarafların başına geçip ordularını yönetecek.

Total War: Warhammer 3 Duyuruldu – Bu Yıl Çıkış Yapacak

Total War serisinin en sevilen oyunlarından olan Warhammer üçlemesi özellikle ikinci oyunuyla beraber oyun dünyasında olumlu bir yankı bulmuştu. Son oyunla beraber Warhammer dünyası tam ölçüsüyle ekranlara gelecek. Yeni yayımlanan sinematik oynanış videosu ise Khorne hizmetkarlarını savaş alanında görücüye çıkarıyor. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Warhammer Fantasy ya da Age of Sigmar dünyasında birçok tanrısal varlık bulunuyor. Kaos Tanrıları adı verilen dört tanrı ise Total War: Warhammer 3’te ordularımızın hizmet edeceği ilahlar olacak. Nurgle, Slaanesh, Tzeentch ve Khorne üçüncü oyunun ilk fragmanında karşımıza çıkmıştı.

Total War serisinin resmi YouTube kanalında yayımlanan yeni fragman ise oyuncuları Khorne’un Dünyası’na davet ediyor. Öfke Lordu olarak da bilinen Khorne, daha önce internet aleminde çeşitli şakalara konu olmuştu. Warhammer’in kurgusal dünyasında “Blood for the Blood God, skulls for the Skull Throne” tezahüratlarıyla anılan kaos tanrısı, aynı zamanda savaş ve kanın efendisi olarak da anılıyor.

Bir dakikalık sinematik oynanış videosu ise kaos birimlerini oyuncuların beğenisine sunuyor. Alev püsküren kuşatma aletlerinin, alevli kılıçlar kuşanan iblislerin ve kan tazılarının savaş alanında fevkalade gözüktüğünü belirtelim.

Total War: Warhammer 3 çıkış tarihi ise henüz duyurulmadı. Fakat oyunun 2021 yılı içerisinde çıkış yapması bekleniyor.

Yeni Total War: Warhammer 2 DLC Paketi Duyuruldu

Geçtiğimiz gün Total War: Warhammer 2 için yeni bir fragman daha yayımlandı. Serinin ikinci oyununa gelen genişleme paketi The Silence & The Fury başlığıyla YouTube kanalında kendine yer buldu. Yeni genişleme paketi serinin ikinci oyununda Beastmen adı verilen canavar güruhunu yönetme şansı sunacak.

İlk oyunda oyuncuları sonu gelmez ordularıyla sürekli yıpratan Beastmen ordusu, yeni ek paketle beraber iplerini oyuncuların eline verecek. Ek paket 14 Haziran 2021 tarihinde çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir