Anasayfa > Oyun Haberleri > Tüm VALORANT Yayınlarından Beta Erişimi Düşme Şansı

Tüm VALORANT Yayınlarından Beta Erişimi Düşme Şansı

Riot Games tarafından geliştirilen ve son dönemlerde kendinden fazlasıyla söz ettiren VALORANT erişimi artık tüm VALORANT yayınlarından düşebilecek.

valorant

Geçtiğimiz hafta kapalı betası başlayan VALORANT şu günlerde en çok konuşulan oyunlardan birisi. Twitch platformu üzerinde en çok anlık izleyici rekoru kırması da bunun en büyük kanıtlarından. Kapalı beta sürecinde bulunan oyunun betasına erişim ise Twitch yayınları sayesinde elde ediliyor. Belirli yayıncıları izleyerek beta erişimi düşürme sisteminde ise bugün itibariyle bir değişikliğe gidildi. Oyunun resmi sayfası üzerinden yayınlanan bilgiye göre artık VALORANT’ın beta erişimi bütün VALORANT yayıncılarından düşebilecek.

VALORANT FPS Yükseltme Rehberimiz

Ancak unutulmaması gereken noktalar var. Bu yeni düzenleme düşebilecek beta erişim sayısını arttırmıyor. Yine aynı sayıda beta erişimi dağıtılacak ancak bu erişimler için herhangi bir VALORANT yayınını izlemek yeterli olacak. Ayrıca bu droplara sahip olmak için Riot hesabınız ve Twitch hesabınızın birbirine bağlı olması gerektiğini de unutmayın.

Eğer yayınlarında VALORANT’a yer veren bir yayıncıysanız takipçilerinize beta erişimi dağıtmak için Twitch hesabınızdaki oyun içi dropları etkinleştirmeniz gerekiyor.

Riot Games birtakım diğer düzenlemeler ve gelişmeleri de bu açıklamasında bizlerle paylaştı. Bunları ise şöyle belirtebiliriz:

  • Kapalı beta için sunucu yük kapasitesinin %25 arttırılması ve daha da artmaya devam edecek olması,
  • Bazı sıkı ve şanssız VALORANT yayını takipçilerine erişim dağıtımı,
  • Hesap satışı konusunda tedbirler, uzaklaştırmalar ve aktif takiplerin devam etmesi.

Riot Games açıklamalarını tüm oyunculara teşekkür ederek sonlandırıyor. Betaya katılan ve oyunun gelişmesi için yardımlarda bulunan oyunculara teşekkür ederken hala erişim edinememiş oyuncular için de ellerinden geleni yaptıklarını belirtiyor. Açıklamanın detaylarını oyunun resmi sayfası üzerinden okuyabilirsiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir