Anasayfa > Oyun Haberleri > Valorant Twitch Üzerinde En Çok İzlenen Oyun Oldu

Valorant Twitch Üzerinde En Çok İzlenen Oyun Oldu

Riot Games tarafından geliştirilen yeni takım bazlı FPS oyunu Valorant Twitch üzerinde tüm zamanların en çok izlenen oyunu oldu. Detaylar haberimizde.

Riot Games tarafından 2020 yılının yaz aylarında çıkacağı açıklanan, 7 Nisan tarihi itibariyle de kapalı beta dönemi başlamış olan Valorant şimdiden başarısını kanıtlamış durumda. Oyun gerek yapısı, gerek oynanış mekanikleri gerekse de skill sistemi ile ise sık sık Overwatch ve Counter Strike: Global Offensive‘in bir karışımı olarak nitelendiriliyor.

Dün itibariyle ülkemizin de aralarında olduğu birkaç bölge üzerinde başlayan oyunun kapalı beta süreci inanılmaz bir ilgi ile karşılandı. Riot Games tarafından Riot hesabını Twitch‘e bağlayarak Valorant yayını izleyen şanslı oyunculara betaya erişim hakkı verileceğini öğrenen oyuncular Twitch üzerinde oyuna akıl almaz bir başarının kapısını açtılar.

Valorant Twitch

İzleyiciler sayesinde Valorant Twitch üzerinden kırılması güç bir rekora imza attı. Counter Strike: Global Offensive‘in elinde bulunan en yüksek eş zamanlı izleyici sayısını aşmayı başaran Valorant kapalı beta sürecinin ilk gününde tam 1.7 milyon izleyiciye ulaşmayı başardı. Elbette ki bu başarıda kapalı beta erişimi elde etmek isteyen oyuncuların da payı çok büyük.

Bir süre daha kapalı beta sürecinde kalacak oyun için açıklanmış net bir çıkış tarihi yok. Riot Games cephesinden gelen açıklamalar oyunun tam sürümünün 2020‘nin yaz aylarında oyunculara sunulacağı yönünde. Bakalım Riot Games Valorant ile rakipleri arasından sıyrılmayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir