Anasayfa > Espor Haberleri > Istanbul Wildcats VALORANT Takımını Açıkladı

Istanbul Wildcats VALORANT Takımını Açıkladı

Riot Games’in yeni FPS oyunu VALORANT kapalı beta sürecindeyken, profesyonel espor kulübü Wildcats oyun için oluşturduğu kadroyu Twitter üzerinden duyurdu.

wildcats valorant resim

Karakter temelli 5’e 5 rekabete dayalı bir FPS oyunu olan VALORANT’ta mücadele edecek olan kadro Twitter üzerinden duyuruldu. fastPay sponsorluğunda birçok oyunda espor kariyerini başarıyla sürdüren Istanbul Wildcats‘in VALORANT için oluşturduğu kadrosunda aşağıdaki isimler var:

  • AUFDRA1N – Ömer Can
  • MPIA2K – Alper Yılmaz
  • SIMPSON – Ahmet Yüksel
  • DOKKII – Rahmi Akalın
  • SIBE3N – Berkay Akkaya

VALORANT Kapalı Beta Süreci Hakkında Her Şey!

Istanbul Wildcats Hakkında

Espor dünyasına HWA Gaming adıyla adım atan espor takımı, Nisan 2019 tarihi itibariyle kariyerine Istanbul Wildcats olarak devam ediyor. Özellikle League of Legends oyununda birçok başarıya imza atan espor kulübü, yirmiden fazla oyunda kendi takımına sahip. Yurtdışı birçok turnuvada ülkemizi başarıyla temsil eden IW, yenilenen kadrosuyla halihazırda birçok oyunda mücadele etmeye devam ediyor. Riot Games’in yeni oyunu VALORANT için yeni bir takım oluşturan Istanbul Wildcats takımının performansını merakla bekliyoruz.

VALORANT  hakkında detaylı bilgi almak için resmi websitesine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir