Anasayfa > Oyun Haberleri > Türk Oyunu Erzurum’un Çıkış Tarihi Ertelendi

Türk Oyunu Erzurum’un Çıkış Tarihi Ertelendi

Henüz çıkışını gerçekleştirmemiş olmasına karşın oyuncular tarafından şimdiden ilgi odağı olan Türk oyunu Erzurum’un çıkış tarihi öne itildi. Detaylar haberimizde.

Proximity Games tarafından geliştirilen ve adından da anlaşılabileceği üzere oyuncuları Erzurum‘da geçecek bir maceraya ortak edecek yapımda Taylan adlı ana karakterimizin kontrolünü ele alacağız. Hayatta kalma türünde olan ve bu türün başarılı örneklerinden olan The Long Dark‘a da olan benzerliği ile hem dikkat çeken hem de eleştiri oklarının hedefi olan Türk oyunu Erzurum‘un çıkış tarihi 20 Ocak olarak açıklanmıştı. Ancak yapılan bir güncelleme ile oyunun çıkışını gerçekleştireceği yeni tarih 10 Şubat olarak açıklandı.

Yerli Oyun Erzurum Eleştiri Oklarının Hedefinde

Çıkışı ile birlikte oyunculara keşfedilecek açık bir dünya ve otuzdan fazla bölge vadeden oyunun eleştirildiği bir diğer konu ise tanıtım videosu ve görsellerinde yer alan Aurora Borealis olmuştu. Dünyanın yalnızca kuzey kutup bölgesine yakın konumlarında gözlenebilen bu doğa olayının Erzurum’da geçecek bir oyunda kullanılması tartışmaları da beraberinde getirmişti. Çıkış tarihi 10 Şubat‘a ertelenen oyun bakalım çıkışını gerçekleştirdiğinde bu eleştirilerden ne kadarını çürütmeyi başarabilecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir