Anasayfa > Oyun Haberleri > Türk Oyunu Haunt Chaser İlk Oynanış Fragmanı İle Karşımızda

Türk Oyunu Haunt Chaser İlk Oynanış Fragmanı İle Karşımızda

Korkuyu iliklerimize kadar hissettirmeye oldukça kararlı görünen yeni Türk oyunu Haunt Chaser oynanış fragmanı ile iddiasını ortaya koyuyor. Detaylar haberimizde.

Geliştirici koltuğunda yerli bir ekip olan Clock Wizard Games‘in oturduğu korku türündeki yapım Haunt Chaser‘dan ilk oynanış fragmanı geldi. İlk fragmanı ile karşımıza çıkan ve beklentileri bir hayli arttıran Haunt Chaser biz oyunculara son yılların revaçtaki oyun türlerinden olan co-op korku yapımları arasında farklı bir deneyim vadediyor. Oyuncular dilerlerse bir oyuncunun Chaser adındaki kötücül varlığı canlandıracağı modda 4v1 PvP, ya da kötücül varlığı yapay zekanın yönlendireceği 4 kişilik co-op modlarını tercih edebilecekler. İçerisinde bulunduğumuz yılın sonbahar aylarında erken erişim süreci ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Türk oyunu Haunt Chaser cephesinden gelen ilk oynanış fragmanı ile sizleri baş başa bırakalım.

Haunt Chaser Hikâye Fragmanıyla Karşımıza Çıktı

Fragmanda da belirtildiği üzere sezonlar halinde ilerleyecek olan yapıma her yeni sezon ile birlikte yeni içerikler, haritalar ve mekanikler eklenecek. Böylece oyunun oynanış çeşitliliği hiç azalmamış olacak. Farklı temalardaki farklı sezonların ilki ise terk edilmiş, ürkütücü bir yetimhanede geçecek. Bizler ise gerek elimizdeki araçları, gerekse de bazı büyü ve ayinleri kullanarak kötü ruhlara karşı mücadele edeceğiz. Şimdilik erken erişim süreci başlamamış olan oyunun Steam sayfasına buradaki linke tıklayarak ulaşabilir ve oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz. Haunt Chaser‘da bizleri ne gibi bir deneyimin beklediğini ise zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir