Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft Eski Oyunlarının Sunucularının Fişini Çekiyor

Ubisoft Eski Oyunlarının Sunucularının Fişini Çekiyor

Oyun dünyasının devlerinden olan Ubisoft eski oyunlarının bazılarının sunucu desteğine son vermeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Ubisoft kanadından yapılan bir açıklama oyuncuların gözünü şirket kanadına dönmesine yol açtı. Fransa merkezli şirketin yaptığı açıklamalara göre bazı eski Ubisoft oyunlarının sunucu desteği yakın bir tarihte sonlandırılacak. Şirket tarafından yapılan açıklamada şimdilik sunucuların ne zaman kapanacağına dair bir bilgi verilmemiş olsa da yetkililer oyuncuların bu duruma hazırlıklı olmaları gerektiğini söylüyorlar. Konu hakkındaki tahminler ise 1 Haziran üzerinde yoğunlaşmış durumda.

Ubisoft eski oyunlarının

Şirket PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 platformlarının tümünde bahsi geçen oyunların sunucu hizmetlerine son verecek. Sunucu desteğinin kesileceğinin resmi olarak açıklanmış olduğu yapımlar ise Might & Magic X Legacy, Prince of Persia: Forgotten Sands, Rainbow Six Lockdown, Rainbow Six Vegas, Rainbow Six Vegas 2, Ghost Recon Future Soldier, Splinter Cell Conviction, Assassin’s Creed 2, Far Cry 2, Might & Magic Clash of Heroes, ve Anno 1404. Listede yer alan ancak çevrimiçi modu bulunmayan oyunlar da bu karardan etkilenecekler. Bu oyunlarda oyuncular artık oyun içi istatistiklerine, oyun içi haberlere ve bazı indirilebilir ekstra içeriklere erişim sağlayamayacaklar. Oyun içi ödüller ve başarımlar da erişilemez hale gelecekler. Kısacası bu oyunlardan herhangi bir tanesi içerisinde oyun içi paranız varsa şimdi harcamanın tam sırası. Aksi taktirde eski Ubisoft oyunlarının sunucularının kapanması ile birlikte onlar da yakında tarihe gömülecekler.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir