Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft Forward Tüm Duyurular

Ubisoft Forward Tüm Duyurular

10 Eylül Ubisoft Forward etkinliğinde bir çok duyuru yapıldı. Yeni oyunlar, güncellemeler, eklentiler… Eğer etkinliği kaçırdıysanız bu haberimizle bilgilerinizi tazeleyebilirsiniz.

Ubisoft Forward Canlı Yayın Kaydı:

Tüm etkinliği bu videodan izleyebilir ya da yazımızın devamında etkinlikle ilgili kısa notlarımızı okuyabilirsiniz.

The Division 2: Summit

Geçtiğimiz haftalarda oyunculara ücretsiz dağıtılan Tom Clancy’s The Division 2 için yeni haberler var. 22 Eylül’de oyuna The Summit adlı bir güncelleme geliyor. Bu güncelleme yine oyuna sahip olan kullanıcılara ücretsiz olarak gelecek. RPG, aksiyon ve üçüncü şahıs savaş oyunu mekaniklerini birleştiren oyunun yeni güncellemesinde bir gökdelene çıkıyoruz. Amacımız diğer kullanıcılarla iş birliği yaparak 100 katlı bu gökdeleni suçlulardan temizlemek. Summit(Zirve) ismi bu güncelleme için oldukça uygun gözüküyor.

Immortals: Fenyx Rising

Başta Gods & Monsters ismiyle duyurulan oyun sonunda bir çıkış tarihine sahip. 3 Aralık’ta oyun piyasasıyla buluşacak görüntüsü ve oynanışıyla heyecan yarattı. God of War nostaljisini biraz hissettiren oyunda karakterimiz Fenyx ile Yunan Mitolojisi’nden esinlenmiş bir dünyada çeşitli yaratıklarla mücadele edeceğiz. Bakalım Immortals, Ubisoft’un beklediği etkiyi yaratabilecek mi?

Watch Dogs: Legion

Yeni oyunda şehirdeki karakterler yani NPC’ler oynanabilir olacak. Bunun yanında rapçi Stormzy de oyundaki oynanabilir karakterlere eklendi. Önceki oyunlardan Aiden Pearce karakteri de koleksiyonunuza eklenecek karakterlerden birisi. Ubisoft Forward’da daha çok Aiden Pearce üzerine odaklanıldı çünkü oyunun fragmanı çok daha önceden bizlerle buluşmuştu.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Çocukluğumuzun oyunu Prince of Persia bir yeniden yapım ile aramıza dönüyor. Oynanış düzenlemeleri ve görsel geliştirmelerle Prince of Persia: The Sands of Time modern konsollara taşınacak. İncelememiz için buraya tıklamayı unutmayın.

Hyper Scape: Turbo Mode

15 Eylül’de gelecek yeni Hyper Scape güncellemesi adından anlaşılacağı üzere oyunu Turbo’ya taşıyor. Battle Royale oyunlarına yeni bir soluk katan Hyper Scape belki istediği büyüklükte bir oyuncu kitlesine ulaşamadı ama yine de bir çok oyuncusu var. Turbo Mode’da oyuncuları daha hızlı alan küçülmesi, daha hızlı can yenilenmesi gibi özellikler bekliyor olacak. Bu modda tüm oyuncular oyun sahasına maksimum loot’la inmiş olacak. Daha hızlı ve kolay bir battle royale modu Hyper Scape severleri bekliyor.

Rainbow Six Siege: Sam Fisher

Ubisoft Forward etkinliğinde en büyük oyunlarından birini unutmadı. Rainbow Six: Siege’e gelecek yeni güncellemede oyuna Sam Fisher karakteri eklenecek. Splinter Cell’den tanıdığımız Sam Fisher benzer aygıtlara ve yeteneklere sahip olacak. Gölgelerden düşmanları avlayacak.

Ayrıca Rainbow Six Dünya Kupası 2021 yazında gerçekleşecek.

Scott Pilgrim vs. The World

Bazı lisans sorunları sonucunda 2014’te satıştan kaldırılan oyun bu sene özel içerikleriyle geri dönüyor. 10. yılına özel olarak bazı DLC’lerin dahil olacağı “Complete Edition” PS5, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia ve bilgisayar üzerinden satışa sunulacak.

Riders Republic

25 Şubat 2021’de Ubisoft yepyeni bir oyunla geliyor. Riders Republic. Bir MMO ekstrem sporlar oyunu. Evet MMO. Amerikan kanyonlarında bisiklet sürmek, karlı dağlarda kayak yapmak ve diğer oyuncularla yarış yapmak mümkün. Yukarıdaki kısa fragmanda da firmanın bu parkurlarda ne kadar çok oyuncuyu yarıştırmayı planladığını görebilirsiniz.

Brawlhalla Mobil

Brawlhalla Mobile

Ubisoft Forward’da açıklanan bir ürün olmasa da belki gözden kaçırmışsınızdır bu gelişmeyi. Steam üzerinde çıktığında minimalist ve akıcı oyun tarzıyla ilgi çeken Brawlhalla mobil cihazlara çıktı. Ağustos ayında bu basit eğlenceyi mobile taşıyan Ubisoft ayrıca Brawlhalla için e-spor turnuvaları düzenleyecek. Android ve Ios üzerinden oynanabilen Brawlhalla Mobile, cross-play için de uygun. Yani Ubisoft telefon ve bilgisayar üzerinden ortak oyunlar oynamamız için güzel bir adım atmış.

 

 

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir