Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft Hyper Scape Adlı Battle Royale Oyununu Duyurdu

Ubisoft Hyper Scape Adlı Battle Royale Oyununu Duyurdu

Son yılların yükselen oyun trendi olan battle royale pastasından payını almak isteyen Ubisoft Hyper Scape adlı yeni bir oyun ile geliyor. Detaylar haberimizde.

Şirketin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre şirket karşımıza oldukça yakın bir zamanda battle royale türündeki bir oyun ile çıkmaya hazırlanıyor. Ubisoft Hyper Scape adlı bu yeni oyun ile Call of Duty: Warzone, Fortnite, Apex Legends ve PUBG gibi piyasadaki güçlü rakiplerinin pastasından da pay kapmanın peşinde.

Şimdiden oyuncular arasında merak uyandırmayı başarmış olan Hyper Scape hem PC, hem de konsol platformlarında çıkışını gerçekleştirecek. Oyun 2 Temmuz tarihinde başlayacak kapalı beta sürecinin ardından PC platformundaki oyuncularla da 12 Temmuz tarihinde açık beta sürümü ile buluşacak. Görünüşe göre konsol sahiplerinin ise oyunu deneyimleyebilmek için biraz daha beklemeleri gerekecek. Oyunun 12 Temmuz tarihindeki PC için çıkışının ardından ilerleyen günlerde konsollara da gelmesi ile birlikte çapraz platform desteğine sahip olacağı söyleniyor.

FPS kamera açısı ile oynayacağımız ve gerek silahları gerekse de mekan tasarımları ile oldukça fütüristik bir havaya sahip olacağı belli olan oyun bakalım piyasadaki diğer güçlü rakiplerinin arasından sıyrılmayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Kusacağım artık Battle Royale oyunları görmekten. Popüler kültürün oyun çöplüğü oldu resmen. Artık biri BR diyince istemsiz triggerlanıyorum. Artık yeter. Yeni ve orijinal fikirlerle gelin. BF V e bile BR modu geldi kendimi keseceğim. PUBG çöpünün oyun dünyasını tonla eksikliği olmasına rağmen sarsması bence bir mucize. Topluluğu ben seçici bilirdim ama bunda olay topluluk değil sanırsam. Reklam. Ve Tiktok. Neyse diyecek fazla bi sözüm yok klasik bir Ubisoft yapımı daha olacak. Önce hayvan gibi hype layacaklar sonra bug denizinde yüzdüğü görülecek. 1 sene içinde 3 kere ücretsiz yapıp en sonunda da ücretsiz dağıtacaklar. (Ücretsiz dağıtma fikri şahsi fikrimdir)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir