Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft Plus Kısa Süreliğine 15 TL Oldu

Ubisoft Plus Kısa Süreliğine 15 TL Oldu

Günden güne artan oyun fiyatlarına en iyi çözümlerden birisi şüphesiz abonelik sistemleri. Game Pass’den tutun Playstation’a kadar birçok platformun ve yayıncının kendi abonelik sistemleri mevcut. Bu sistemlere bir yenisi de geçtiğimiz zamanlarda isim değişikliğine giden Ubisoft+ oldu. Yenilenmiş ve daha geniş kütüphanesiyle oyunculara hizmet veren bu sistem 2023’ün başında Türkiye’ye erişime açılmıştı. Tabii bu erişim biraz kısıtlı olarak gerçekleşti. Maalesef Ubisoft Plus ülkemizde her platformda aktif olarak hizmet vermiyor.

Sadece Xbox üzerinden erişilebilen bu sistemin önümüzdeki günlerde PC ve PlayStation kullanıcılarına da açılması bekleniyor. Hadi gelin sizlere bu platformun bizlere sunduğu avantajlardan kısaca bahsedelim.

Yakında Göreceğimiz Ubisoft Film ve Dizileri

Nedir Bu Ubisoft Plus Sistemi?

Tabii ki en büyük hizmeti diğer abonelik sistemlerinde olduğu gibi sizlere bir oyun kütüphanesi sunması. Bu sistemin temelleri ilk olarak 2019’da atılmış ve sistemin adı UPlay+ olarak tanıtılmıştı. Ardından isim değişikliğine gidilerek Ubisoft+ olarak düzenlendi. Bu sistem içerisinde tüm Ubisoft oyunlarını oynayabiliyorsunuz. Bunun yanında yeni çıkacak olan Ubisoft yapımlarını da ilk günden deneyim edebiliyorsunuz. Ubisoft+ sisteminde bulunan oyunlardan birkaçı şu şekilde:

  • Assassin’s Creed: Vallhala
  • Far Cry 6
  • Watch Dogs Legion
  • Rainbow Six Siege

Tabii sistem bunlarla sınırlı değil daha onlarca Ubisoft oyunu mevcut. Yakın zamanda çıkacak olan Assassin’s Creed Mirage ve tarihi netleşmemiş olan Star Wars Outlaws da bu sistem sayesinde ilk günden oynanabilecek.

Platformlar ve Fiyat

Ubisoft+ sistemini  ülkemizde şimdilik sadece Xbox üzerinden satın alabiliyorsunuz. PC ve PlayStation versiyonu ise henüz mevcut değil. Fakat PlayStation’ın kendi abonelik sistemi olan PS Plus içerisinde bazı Ubisoft+ oyunlarına erişebiliyorsunuz. Bu kütüphanenin önümüzdeki günlerde genişlemesi kuvvetle muhtemel. Ubisoft Plus, Xbox üzerinde ise 179 TL’lik bir fiyat etiketine sahip. Bu fiyat da şuan büyük bir indirime giderek 15 TL’ye kadar düştü. Sınırlı bir süre ile 1 aylık Ubisoft Plus aboneliğini sadece 15 TL’ye kadar alabiliyorsunuz. Bu tekliften yararlanmak için son tarih ise 9 Ağustos.

Bir başka yazımızın daha sonuna geldik. Görmek istediğiniz yazı ve içerikleri yorumlarda bizlere iletebilirsiniz. Daha fazla haber, içerik ve liste yazısı için bizleri takip etmeyi unutmayın!

Hakkında Sezer Yıldırım

Bilgisayar programcısı, oyunlar ve sinema ile ilgilenen standart bir insan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir