Anasayfa > Listeler > Netflix Platformuna Gelecek Ubisoft Film ve Dizileri

Netflix Platformuna Gelecek Ubisoft Film ve Dizileri

Netflix kütüphanesinde yerini alacak Ubisoft film ve dizileri sizler için bu listede derlendi. Listenin detayları ve daha fazlası için sitemize göz atın.

1986 yılından beri aktif bir şekilde oyun dünyasını etkilemeye devam eden Ubisoft tarihin en popüler bilgisayar oyunlarından Far Cry, Rayman ve Prince of Persia gibi işleri oyuncularla buluşturmuştu. Yakın geçmişte yalnızca bir oyun şirketi olmak istemediğini gösteren Ubisoft, Netflix ile film ve dizileri yayınlamak için bir iş birliği içine girdi. Netflix tarafından henüz çıkış tarihleri belirlenmemiş olsa da çekimleri devam eden ve yakın zamanda izleyeceğimiz Ubisoft film ve dizileri sizler için bu listede derlendi.

Oyun Dünyasının Fedakarlıklarını Unutamadığımız Babaları

  • The Division

ubisoft film ve dizileri

2022 yılında izleyici ile buluşmaya hazırlanan filmin çekimleri hala devam ediyor. Aynı isimli bilgisayar oyunundan uyarlanan filmin başrollerinde Jake Gyllenhaal ve Jessica Chastain yer alacak.

  • Assassin’s Creed

ubisoft film ve dizileri

Ubisoft’un birlikte en çok ismi anılan oyun serisinden uyarlanacak iki adet çalışma bulunuyor. Animasyon dizi ve dizi olarak izleyicilerle buluşacak Assassin’s Creed için beklentiler şimdiden çok yüksek.

  • Beyond Good and Evil

ubisoft film ve dizileri

2020 yılının Temmuz ayında duyurulan film için çıkış tarihi henüz belli değil. Rob Letterman’ın yer alacağını öğrendiğimiz film ile ilgili yakın zamanda duyurulan bir başka resmi açıklama henüz bulunmamakta.

  • Splinter Cell

ubisoft film ve dizileri

2021 Geeked Week’te görüntüleri ilk kez yayımlanan animasyon dizi ile ilgili bir de dizi çalışması olacağı söylentileri dolaşıyordu. Henüz resmi bir açıklama gelmemiş olmasından ötürü şu an için hepimiz animasyon diziyi bekliyoruz.

  • Far Cry ve Captain Laserhawk

ubisoft film ve dizileri

Adi Shankar ve Bobbypills birden fazla Ubisoft karakterinin yer alacağı bir animasyon serisi için bir araya geliyor. Far Cry severlerin bileceği üzere Blood Dragon, Far Cry 3’ün bir uzantısıydı. Henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da bu serinin unutulmaz kötü karakterlere yer vereceğini bekliyoruz.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir