Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft Yılbaşı Kampanyası Dahilinde Her Gün Hediye Veriyor

Ubisoft Yılbaşı Kampanyası Dahilinde Her Gün Hediye Veriyor

Ubisoft Yılbaşı Kampanyası dahilinde oyunculara her gün ücretsiz oyun ve oyun içi içerik dağıtacak. Kampanya bu hafta içi boyunca devam edecek ve her gün yeni hediyeler yer alacak. İşte detaylar.

Epic Games Store, 15 Günde 15 Bedava Oyun Verecek

2020’nin sonlarına geldiğimiz şu günlerde oyun sektöründe de yılbaşı özel kampanyaları düzenlenmeye başlayacak. Epic Games, bu süreçte 15 günde tam 15 oyunu ücretsiz olarak dağıtacağını açıklamıştı. 17 Aralık 2020 itibaiyle aynı zamanda yılbaşı indirimleri başlayacak ve 15 oyun bu süreçte ücretsiz verilecek. Yılbaşı kampanyalarına oyun sektöründe oldukça popüler olan şirket Ubisoft da katıldı.

Ubisoft, bugün dahil 18 Aralık 2020 tarihine kadar her gün ücretsiz olarak oyun veya oyun içi içerik dağıtacak. 18 Aralık 2020 tarihi kadar saat farklarından dolayı 19 Aralık’a kadar uzayabilir. 19 Aralık dahil her gün kampanyayı takip etmeyi unutmayın. Ubisoft’un yılbaşı kampanyası dahilinde bugün dağıttığı şey ise Assassin’s Creed Valhalla için oyun içi içerik oluyor. Seafarer Settlement Paketi ve Eivor için efsanevi Bayek kıyafetini bugün ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Dağıtılacak oyunlar sadece PC platformu için geçerli olacak. Oyun içi içerikler tüm platformlarda kullanılabilecek. Kampanyadan yararlanmak için Ubisoft hesabınızla giriş yapmanız gerekecek ve bunun 18 yaşını doldurmanız gerekmekte. Oyun içi eşyalara erişmek için oyunu satın almanız gerekiyor. Ayrıca Ubisoft’un belirttiğine göre bazı içeriklerde yaş ve bölge kısıtlamaları uygulanabilir. Ubisoft’un kampanya hakkında tam açıklamasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ubisoft yılbaşı kampanyası dahilinde dağıtılan içeriklerden faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ardından ”Şimdi Kaydolun” butonuna tıklayıp eğer hesabınız yoksa kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa bilgilerinizi girip giriş yaptıktan sonra içerik hesabınıza eklenecektir.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir