Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft’tan Rainbow Six Siege ‘The Grand Larceny’ Etkinliği

Ubisoft’tan Rainbow Six Siege ‘The Grand Larceny’ Etkinliği

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’in The Grand Larceny etkinliğinin başlamasını Twitter Türkiye hesabı üzerinden duyurdu.

Ubisoft’un resmi Twitter hesabı üzerinden duyurduğu Tom Clancy’s Rainbox Six Siege The Grand Larceny etkinliği 5 Mayıs ve 19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Etkinliği, “Hayatta kalmayı başarıp bir servet sahibi mi olacaksın yoksa çapraz ateşe kurban mı gideceksin? Grand Larceny Etkinliği seni 20. yüzyılın eski Britanya gangster atmosferine götürecek.” sözleriyle duyuran Ubisoft, aynı zamanda, Ubisoft Türkiye Youtube kanalı üzerinden bir de etkinlik fragmanı yayınladı. Oyun daha önce Ubisoft’un bir hile üreticisine dava açmasıyla gündeme gelmişti.

Grand Larceny etkinliği sosyal medyada karışık yorumlar aldı. Bazı kullanıcılar Ubisoft’un oyunlarına Türkçe dil desteği getirmemesine rağmen, Türkçe sosyal medya çalışması yürütmesini başarısızlık olarak niteledi. Ubisoft’un bazı oyunlarında dil desteği önemli bir problem olsa da, Rainbox Six Türkçe desteğine sahip.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir